Ањели: Финале ЛШ је само наш почетак!

Председник Јувентуса Андреа Ањели рекао је да пласман у финале Лиге шампиона представља почетак добрих резултата тог фудбалског клуба.

Фудбал 09.06.2015 | 14:20
Ањели: Финале ЛШ је само наш почетак!

Он је додао да су се црно-бели вратили где им је и место - међу најбоље европске клубове.

Фудбалери Јувенутса изгубили су у суботу са 1:3 од Барселоне у финалу Лиге шампиона и пропустили прилику да освоје трећу титулу европског првака. Црно-бели су ове сезоне освојили дуплу круну у Италији, првенство и Куп.

"Гледајући историју Јувенутса у европским такмичењима, вратили смо се на ниво на коме желимо да будемо. Мој циљ је да осигурам да екипа остане конкурентна. Захвалан сам (тренеру) Масимилијану Алегрију што је дошао и преузео тим у историјском периоду за Јуве", рекао је Ањели, пренели су италијански медији.

"Пласман у финале Лиге шампиона је за нас почетна тачка. После утакмица са Борусијом из Дортмунда и Реал Мадридом, стигли смо до меча са Барселоном. Осећања су помешана. Приказали смо фантастичну игру и то је добар знак за будућност. Али, када играте у финалу Лиге шампиона, играте да победите, као у сваком мечу који Јувентус игра", додао је 39-годишњи председник црно-белих.

Јувентус је већ почео да доводи нове играче, досадашњи нападач Палерма Пауло Дибала прешао је прошле недеље у торински клуб за 40 милиона евра, а италијански медији спекулишу да би у клуб могао да дође и Сами Кедира из Реал Мадрида.

Коментари / 0

Оставите коментар