Ноле, хајде У ИНАТ овима освоји Гарос! Нека буду ОЧАЈНИ!

Ових четворо људи ће бити ОЧАЈНИ када Новак освоји Ролан Гарос! Упркос томе што се Новак Ђоковић из меча у меч доказује као најбољи играч на свету, постоје људи који уживају у његовим поразима и не бирају време да га прозивају на друштвеним мрежама. Управо зато, у инат овим људима ће Ноле да освоји и овај Гренд слем.

Тенис 07.06.2015 | 14:20
Ноле, хајде У ИНАТ овима освоји Гарос! Нека буду ОЧАЈНИ!

Тим Кеј

Британски глумац је био и више него безобразан у Новаковом мечу са Ендијем Марејем, па је путем свог Твитер профила прозвао нашег тенисера у више наврата. "Новак Ђоковић је веома тужан, веома слаб мали човек", написао је глумац након једног поена. Међутим, наш тенисер се није претерано потресао због овог коментара, па је Кеј покушао још једном. "Добар си био у мечу, ти подла српска оловко" - написао је он. Иначе, оловка (пенцил) у урбаном сленгу има погрдно значење слично пенису. Управо зато, Ноле ће изаћи као победник из меча са Вавринком.

Анабела Крофт

Бивша тенисерка је и отворено наклоњена Стену Вавринки, а у више наврата је путем свог Твитер профила критиковала нашег тенисера због понашања на терену. И њена недавна прозивка је стигла током меча са Марејем, када је коментарисала како Британац слама Ђоковића, али када је Новак преокренуо меч, само је заћутала.

Матс Виландер

Овај легендарни тенисер такође спада у Новакове највеће критичаре. Он је на скоро свим турнирима до прошле године критиковао нашег тенисера, а пре само неколико месеци је упутио и јавно извињење Новаку. "Раније нисте знали шта ћете добити од Новака Ђоковића, када је био млад. Тада нисте знали да ли ће уопште завршити меч", написао је Виландер, који је чак и извињење искористио да још једном критикује Ђоковића.

Ернест Гулбис

Најбољи летонски тенисер је рекао да су новац и слава променили Ђоковића и да је због тога прекинуо сав однос са њим. "Позајем га од 12. године. У то време је био нормалан момак, али од када се пробио у светски врх променио се као особа."

И... на крају, али не и последњи - Роџер Федерер

Апсолутно најгласнији критичар Новака Ђоковића је један од најбољих тенисера свих времена. Он је у више наврата истицао како Новак фолира повреде и не поштује правила игре. То га је изузетно љутило, али Ђоковић се са њим никада није обрачунао јавно. Тек недавно је Федерер смогао снаге да призна да је Новак постао врхунски тенисер, чији се успеси не цене довољно.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Додано

07.06.2015 12:31

Ако се буде инатио мозда му се омакне и крене како не треба,Ноле је паметан и ради свој посао професионално а не из ината.

ОДГОВОРИТЕ