Гроф ће имати велике бонусе у Звезди, ако...?!

Познато је да је Миодраг Божовић имао милионске уговоре у Русији и да је Звезду пристао да води за значајно мању плату. Клуб је, ипак, желео да му на одређени начин то компензује и потписао је уговор који предвиђа значајне бонусе за резултатске успехе. Тако је, према сазнањима „Блица“, премија за улазак у Лигу Европе тренеру црвено-белих - 100.000 евра.

Фудбал 05.06.2015 | 20:40
Гроф ће имати велике бонусе у Звезди, ако...?!

Да је заиста реч о озбиљним бонусима, потврдио је и члан Звездине управе професор Божидар Церовић после недавног састанка Управног одбора на коме је Божовић и званично промовисан у тренера.

- Божовић је са нама потписао једногодишњи уговор, али идеја свих је да он остане дуже. Тим уговором су предвиђени и бонуси уколико Звезда буде остваривала највише домете, па и оне за пласман у европска такмичења, ове сезоне у Лигу Европе - рекао је Церовић.

Јасно је да Звезда од уласка у Лигу Европе, која у овом тренутку изгледа као скоро па немогућ задатак, може много да профитира и да предвиђена премија неће бити велики издатак у том случају, а да би таквим успехом Божовић и практично постао Звездин спасилац, јер га, као таквог, већ сада види бројна армија навијача црвено-белих.

Првог противника на путу ка Лиги Европе вицешампион ће сазнати баш на Божовићев рођендан, 22. јуна. Први мечеви првог кола квалификација су 2. и 9. јула и очекује се да их Звезда реши у своју корист. Друго коло у коме ће Звезда такође бити носилац игра се недељу дана касније, и то је последње у коме ће црвено-бели имати улогу фаворита. Већ у следећем, трећем, и потом ако прођу у плеј-оф биће у улози аутсајдера, односно у шеширу неповлашћених тимова.

Јасно је да би за тако амбициозан циљ Звезди, па и Грофу требало и доста среће. Ако је буду имали и ако остваре циљ, свима у клубу ће то много донети, а нарочито навијачима који би могли да гледају квалитетан европски фудбал.

Коментари / 0

Оставите коментар