Не може више, досадило му све! Оде Лазић из своје Звезде!

Пред Црвеном звездом је све мање времена да састави тим уочи почетка европских такмичења. Доласци и појачања су у магли, али зато су одласци знатно учесталији. После Милоша Босанчића на излазним вратима клуба је и млади штопер Дарко Лазић.

Фудбал 05.06.2015 | 18:20
Не може више, досадило му све! Оде Лазић из своје Звезде!

Стамени дефанзивац није задовољан својим статусом у клубу, нарочито после изостављања из тима после пораза у Новом Пазару. Због тога је врло вероватно да ће се споразумно разићи са клубом. То би подразумевало да ће добити "чисте" папире, а да ће заузврат клубу опростити део дуговања.

- Дарко је добар момак, који је већ 10 година у Црвеној звезди, али није задовољан начином на који се клуб односи према њему. Он не жели да се растане непријатељски са Звездом, јер му је она много дала и он је дао све од себе да јој узврати. Међутим, јасно је да су мале шансе да се његова ситуација на Маракани поправи и зато смо веома близу тога да Дарко затражи да га клуб пусти. Наравно, жеља свих је да то буде пријатељски и да и Звезда што више извуче из тога. Прошле зиме је постојала могућност да клуб заради на Дарковом трансферу, али он се, нажалост, није реализовао. Сада би могли да дођемо у сличну ситуацију и зато мислим да је то најбоља варијанта за све. Да се разумемо, Звездин дуг према Дарку, није мали - каже за Блицспорт Дарко Анић, менажер Звездиног штопера.

Иако се мислило да је Лазић незадовољан због односа тадашњег тренера Ненада Лалатовића према њему, ситуација ипак, није таква.

- Ненад Лалатовић је Дарку пружио шансу и о њему он мисли све најбоље и ја желим да му се захвалим у Дарково име. Ова одлука нема везе са тим. Дарко је склоњен када је, можда, било најпотребније да игра и сада је врло тешко пронаћи му ангажман за неко значајније обештећење и објаснити тим клубовима зашто он у финишу, када се одлучивало о титули, није играо. Зато верујем да је споразумни раскид најбоље решење и за клуб и за Дарка - рекао је Анић.

Извесно је да, ако Лазић оде, срећу потражи у Белгији или Русији. Као заинтересовани спомињу се белигијски Локерен и два руска клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар