Италијани тврде: Миха преузима Милан?!

Бивши селектор Србије Синиша Михајловић требало би да преузме Милан, преноси “Газета дело Спорт”.

Фудбал 04.06.2015 | 08:20
Италијани тврде: Миха преузима Милан?!

Први пик председника ‘Росонера’ Силвија Берлускони за заменика Филипа Инзагија био је Карло Анчелоти, али је италијански стручњак одбио повратак у Милано.

У управи клуиба су одмах реаговали и контактирали резервну опцију, а то је био Михајловић, за којег се верује да ће добити предност у односу на Винченца Монтелу и Роберта Донадонија.

“Газета” је причу о Михајловићу објавила на својој насловној страни, на којој је та вест тако смештена да у сенку баца чак и оставку првог човека ФИФА Сепа Блатера.
Михајловић се претходних недеља повезивао са клупом Наполија, али се, без сумње, прилика да покуша да уздигне посрнулог гиганта не пружа сваки дан.

Српски стручњак је у понедељак напустио клупу Сампдорије, која је била једно од најпријатнијих изненађења тек завршене сезоне у Серији А. Какав посао је одрадио на клупи тима из Ђенове можда најбоље говори награда за најбољег тренера у Серији А у избору ‘Фудбалских лидера’.

Као један од разлога зашто се Милан окренуо баш Михајловић је и његов карактер, а једино се чека зелено светло Берлусконија, којем наводно не сметас да је српски тренер као играч бранио боје Интера. Михајловић ће у току дана примити награду за најбољег тренера у Амалфију, а коначна одлука на “Сан Сиру” би требало да буде објављена најкасније у четвртак.

Коментари / 0

Оставите коментар