Елен Деџенерис одлази са телевизије

Већ дуже време се спекулише да светски познатој водитељки И комичарки истиче уговор 2017. године, након чега ће бити спремна за промене, одселиће се у Аустралију.

Забава 03.06.2015 | 08:30
Елен Деџенерис одлази са телевизије

У интервјуу за магазине "ОК!", извор близак водитељки изјавио је да се Елен уморила, И да жели да се пресели у Аустралију, где ће водити миран живот са својом партнерком Портиом Дероси.

-Елен ће напунити 60 година када јој се заврши уговор, а и осећа се да јој је телевизије више преко главе- објаснио је извор и додаје:
-Увек је говорила себи да ће прекинути своју каријеру када осети да такав живот почиње да је гуши, а са друге стране, из године у годину све је теже одржати тај познати ниво ентузијазма по коме је позната- изјавио је извор.

Подсетимо, Деџенерис је у водитељским водама већ 40 година. Међутим, пажњу на себе скренула је и својом турбулентном везом са девојком Портиом, са којом је у вези цећ 11 година.

-Портиа је често говорила да се одселе, али то никада није било право време за Елен. Међутим, Елен сада једва чека да започне мирнији живот, док ће Портиа наставити са глумом и долазити у Лос Анђелес због посла- објаснио је пријатељ водитељке.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар