Игокеа освојила дуплу круну!!!

Кошаркаши Игокее освојили су дуплу круну у БиХ побиједивши Широки 82:58 у трећој утакмици финалне серије плеј-офа за првака БиХ.

Кошарка 02.06.2015 | 23:15
Игокеа освојила дуплу круну!!!

Само једна побједа дијелила је Игокеу од освајањеа дупле круне и до ње су стигли већ у уторак.
Игокеа - Широки 82:58 (24:14:20:18, 20:16, 18:10)

Три од три! Са три побједе у финалној серији Игокеа је стигла до треће титуле првака БиХ, укупно четврте у клупској историји.

Сезона није почела најсјајније за екипу Игокее, послије лоших резултата у АБА лиги смијењен је тренер Влада Јовановић и на његово мјесто доведен је Жељко Лукајић, али је Игокеа била најбоља када је било најпотребније.

Плеј-оф за првака БиХ Игоси су одиграли одлично и можда и лакше него што се очекивало завршили финалну серију са 3:0 против Широког и тако обезбиједили наступ у АБА лиги сљедеће сезоне.

Побједа Игокее практично наметала се од самог почетка треће утакмице игране у Лакташима, а гости из Широког нису успјевали да зауставе расположеног Бунића, а ни Хеслипа који се распуцао, поготово у другом полувремену и изненађења није било.

Бунић са 18 и Хеслип са 24 поена били су најзаслужнији за овај тријумф, али читава екипа Игокее одиграла је добро, посебно у одбрани и осигурала побједу и дуплу круну.

У дворани у Лакташима присутни су били и фудбалери и стручни штаб Фудбалског клуба Борац, а сав приход са ове утакмице ићи ће као прилог за спас бањалучког клуба. Осим њих у дворани су и кошаркаши ККИ Врбас, као и рукометаши Борца м:тел.

Коментари / 0

Оставите коментар