Игокеа: А сад, да узмемо титулу!

У табору Игокее истичу да желе да искористе прву меч-лопту у борби за првака БиХ, али да ће у сутрашњи меч са Широким ући максимално концентрисано.

Кошарка 02.06.2015 | 08:00
Игокеа: А сад, да узмемо титулу!

Кошаркаши Игокее имају шансу да већ у уторак освоје првенство. Након брејка у Широком Бријегу гдје су тријумфовали резултатом 87:71, у трећој утакмици у Лакташима “Игоси” имају приликом да тријумфом освоје дуплу круну.

“Можемо бити задовољни јер смо остварили побједу у Широком и повели са 2:0 у серији што нас свакако растерећује пред овај меч. Очекује нас трећа утакмица у којој имамо прилику да завршимо серију и освојимо титулу шампиона. Наше амбиције су свакако да добијемо меч, међутим, сигуран сам да неће бити лако јер познајући екипу Широког, они су најопаснији када немају шта да изгубе тако да опуштања неће и не смије бити. Момци су свјесни тога и сигурно ћемо се трудити да од првог момента наметнемо свој ритам игре, да контролишемо утакмицу и да дођемо до побједе”, рекао је капитен Игокее, Бранко Јоровић.

И тренер Жељко Лукајић истиче да још није све готово и да његова екипа мора бити максимално концентрисана.

“Ово је прва прилика за титулу и надам се да ћемо је и искористити с обзиром да смо у прошлом мечу направили тај брејк који је изузетно битан и на психолошком плану али је такође битно да смо побиједили на један доминантан начин који нам улијева самопоуздање. У сваком случају опрез и максимална концентрација мора да постоји док год се не заврши прича, а прича траје до треће побједе. Много изненађења неће бити, јер је могуће промијенити неке минијатуре, неке детаље у неким кретњама, ситније промјене у начину одбране и начину напада. И ми и они се добро познајемо, и ми и они знамо неке јаче и слабије и оно што је јако битно јесте ко ће како то сакрити и надокнадити борбеношћу и ко ће бити упоран да дође до побједе", рекао је Лукајић.

Коментари / 0

Оставите коментар