Красић: Јесте, звали су ме и Партизан и Звезда!

Бивши репрезентативац Србије потврдио да су га контактирали највећи српски клубови, али да они нису његова прва опција.

Фудбал 01.06.2015 | 19:40
Красић: Јесте, звали су ме и Партизан и Звезда!

Милош Красић последњих дана на мети је и Партизана и Црвене звезде. Оба клуба контактирала су бившег репрезентативца Србије у жељи да га ангажују у летњем прелазном року.

"Истина је. Звали су ме и Партизан и Звезда, али је било и позива из иностранства. Ако будем ишао из Истанбула размотрићу све опције. Веома ми прија интересовање наших највећих клубова, то је част. Не бих да се изјашњавам у који би клуб радије отишао. У Звезди сам био на проби као клинац, али то неће утицати на моју одлуку. Понављам, ако се уопште одлучим за повратак у Србију", изјавио је за "Информер" Красић.

Иако је последњих дана "подигао прашину" у српским медијима, Красић признаје да ни Партизан ни Звезда нису његова прва опција.

"Уколико ме Фенербахче буде желео одбићу и једне и друге. Имам нерешену ситуацију у Истанбулу и док то не завршим не размишљам о одласку. Дошао је нови тренер, сешћу и попричати са њим. Волео бих да останем, ако не видећу са управом клуба да ми исплати бар пола последње године уговора и да чисте папире. Ипак, тренутно ми је жеља да останем у Фенербахчеу".

Како тренутно ствари стоје, Красић ће за "вечите" изгледа остати само пуста жеља, иако је на Wикипедији неко већ забележио његов "трансфер"...

Тренер Партизана Зоран Милинковић потврдио је да је клуб из Хумске контактирао Милоша Красића, али и истакао да на његов одговор неће чекати дуго.

"Припреме екипе почињу 15. јуна, дакле реално је да за две недеље знамо на чему смо што се тиче Милоша", изјавио је за "Ало" Милинковић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

01.06.2015 18:13

Јадо узми сто ти се нуди!Ниси ти висе у тим Год.Да можеш да бираш!Бас ме интересује који страни клуб тебе јос хоце???Твоје вријеме је давно просвирало!!!

ОДГОВОРИТЕ