Билић: Идем из Бешикташа као херој!

"Бешикташ је мој клуб, никада не треба рећи никад", на питање да ли ће се некада вратити у клуб из Истанбула одговорио је Славен Билић, хрватски тренер.

Фудбал 31.05.2015 | 20:00
Билић: Идем из Бешикташа као херој!

Хрватски фудбалски стручњак Славен Билић, који је посљедње двије сезоне водио турског прволигаша Бесикташ, званично је напустио овај клуб.
Предсједник Бешикташа данас је на конференцији за новинаре у комплексу Невзат Демир званично потврдио да је Славен Билић напустио истанбулски клуб, на чију клупу је стигао 2013. године.

"Билића смо завољели и могу рећи да смо сретни и задовољни јер смо имали прилику радити с њим. Ипак одлучили смо да нећемо продужити уговор са њим", рекао је Орман.

Он је нагласио како су иза Бешикташа двије врло тешке године, обзиром да је клуб наступао без стадиона, но, мислећи на Билића поручио је да је породица Бешикташа добила једног новог члана.

И Славен Билић је поручио како је јако тужан јер напушта "црно-бијеле".

"Наравно да смо моји сарадници и ја веома тужни. Дошли смо до краја нашег искуства овдје у Бешикташу, односно до краја нашег најљепшег искуства. Ипак, с друге стране, враћајући се кући јако смо сретни и поносни јер смо остварили диван однос са породицом Бешикташа", казао је Билић.

Билић је нагласио да је јако тужан јер Бешикташ није успио освојити титулу првака Турске.

На питање новинара да ли постоји могућност да се некад ипак врати у Бешикташ, Билић је одговорио:

"Бешикташ је мој клуб, никада не треба рећи никад."

Говорећи о искуству у истанбулском клубу, рекао је:

"Када сам дошао у Турску казали су ми да у овој земљи није битно колико те људи дочека када долазиш, него колико те људи испраћа када одлазиш. Одлазим као херој. Иако нисмо постигли онај циљ који смо жељели овај клуб напуштам у позитивној атмосфери".

Представници турског клуба са предсједником Фикретом Орманом захвалили су се Билићу за све што је учинио у овом клуба, а група навијача испред комплекса захвалила му се узвицима подршке.

Коментари / 0

Оставите коментар