Добро је! Шеле није животно угрожен!

Легендарни фудбалер Звезде има срчане проблеме после уградње бајпаса и остаће у болници на испитивањима.

Фудбал 30.05.2015 | 11:00
Добро је! Шеле није животно угрожен!

Милошу Шестићу изненада је позлило у четвртак, због чега је хитно пребачен на Институт за кардиоваскуларне болести "Дедиње" у Београду.

Легендарном фудбалеру Црвене звезде недавно је уграђен бајпас на Клиничком центру Србије, а он осећа тегобе приликом дисања.

"Извесно је да су у питању кардиолошки проблеми. Шестић осећа велику малаксалост и има и проблема са дисањем, али није животно угрожен. Радимо све неопходне анализе и очекујемо да ћемо ускоро презицно знати шта је проблем", изјавио је за "Вечерње новости" директор Института за кардиоваскуларне болести "Дедиње" и један од најбољих европских кардиохирурга, Бошко Ђукановић.

Шестић је потврдио да има одређене проблеме, али и да му је стање боље.

"Урађен ми је бајпас и пошто није све било како треба дошао сам на контролу. Постоји проблем са срчаним залиском и имам осећај да је већи него што се мени говори. Сада сам добро и то је најважније", открио је за "Курир" Шестић, пре него што му је урађена коронарографија.

Он је додао да му је, након што се вест о томе да је примљен у болницу проширила, брзо добио велики број позива и порука подршке, што му веома значи.

"Са мном су овде у болници били људи из Звезде, а дошао је и Звездан Терзић. Добио сам много порука подршке и иако нисам успео све да их видим, много ми значе. Хвала свима који су уз мене, надам се да ће све бити у реду", поручио је Шестић из болнице.

Коментари / 0

Оставите коментар