Партизан: Још један странац у одбрани?!

Португалски штопер Гонсало Жардим Брандао из Белененсеша жеља је шампиона Србије Партизана, преноси "Спорт".

Фудбал 30.05.2015 | 18:00
Партизан: Још један странац у одбрани?!

Црно-бели већ неко време траже штопера који се боље служи левом ногом, што је приоритет и тренера Зорана Милинковића пред квалификације за Лигу шампиона.

Брандао има 29 година, каријеру је почео управо у Белененсешу, али је током каријере играо за енглески Чарлтон, италинанске клубове Сијену, Парму и Чезену, те румунски Клуж. Може да игра и као леви бек.

Протекле сезоне у централном делу одбране Партизана смењивали су се Бранко Илић, Лазар Ћирковић и Грегор Балажиц, док се словеначки тандем није уиграо. Ипак, било је очигледно да је то једна од слабијих тачака црно-белог тима.

Протекле сезоне одиграо је 34 утакмице за Белененсеш у првенству и Купу Португалије. Два пута је био репрезентативац.

Поред Брандаа, спекулише се да Партизан жели и неколико младих домаћих фудбалера, а у центру пажње су Никола Стојиљковић, Никола Трујић, Немања Михајловић и Лука Стојановић.

Пре десетак дана спекулисало се о много звучнијим именима – Миралему Сулејманију, Милошу Јојићу, па чак и о Гојку Качару и Милошу Красићу.

Партизан је најавио продају петорице првотимаца како би олакшао функционисање клуба који дугује око 12 милиона евра. Пласман у Лигу шампиона донео би чак 14.

Коментари / 0

Оставите коментар