Партизанова БОМБА се зове - МИЛОШ КРАСИЋ!

"Није ми та прича непозната. Чуо сам да постоји таква могућност", рекао је плавокоси везиста за Новости.

Фудбал 29.05.2015 | 11:40
Партизанова БОМБА се зове - МИЛОШ КРАСИЋ!

Партизанова бомба за летњи прелазни рок се зове - Милош Красић! Помало заборављени плавокоси везиста би могао да представља капиталну инвестицију српског шампиона у нападу на пласман у Лигу шампиона, откривају Новости.

Зна и Красић за интересовање Партизана, а ускоро се могу очекивати конкретни потези беохградских црно-белих.
“Да, није ми та прича непозната. Чуо сам да постоји таква могућност, али за сада није било никаквих контаката са челницима Партизана. Било би јако неозбиљно да причам о томе шта би било кад би било, пошто није било разговора на ту тему”, каже Красић за Новости.

Некадашњи ас ЦСКА и репрезентације Србије, потом велико појачање Јувентуса, већ дуго времена је на фудбалској маргини. У време када је носио дрес Армејаца и репрезентације Србије, Красић је био један од најтраженијих фудбалера Европе, блистао је у Лиги шампиона, а за њега су отимали Манчестер Јунајтед, Ливерпул, Бајерн, да би на крају у тој трци победио Јувентус. Чак је постојала могућност и да заврши у Реал Мадриду да је Пеђа Мијатовић остао на директорској функцији.

Прва сезона у Јувентусу је била одличан за Красића који је у Серији А одиграо 33 меча и постигао седам голова, али је је Стара дама имала лошу сезону и дошло је до смене тренера. Проблеми су почели у другој сезони када је на клупу дошао Антонио Конте који је потпуно дистанцирао Красића из првог тима. Плавокоси Србин је морао да напусти клуб и одлучио се за Фенербахче са којим је потписао четворогодишњи уговор вредан 2.300.000 по сезони.

Стрмоглав пад каријере се наставио у Истанбулу. Повреде по доласку у Фенер уз неубедљиве игре и велики уговор су од Красића направили дежурног кривца за лоше резултате, а после одласка тренера Кочамана је потпуно елиминисан из првог тима. Покушао је да оживи каријеру селидбом на позајмицу у Бастију прошле сезоне, али се ни тамо није нешто посебно истакао јер је у 18 мечева дао два гола. Вратио се прошлог лета у Фенер где је пребачен у Б тим. Висок уговор који има у Фенеру је спречио остале тимове да га доведу, а Турке да га се реше. Остаје му још једна година уговора, али могао би да се нагоди са Фенербахчеом да му се исплати део зараде и да се неславна епизода у Истанбулу заврши.
“Ништа се није променило. Ускоро се очекују нека дешавања у клубу, доћи ће нови тренер, после чега ће бити јасније шта може да се очекује. Ту сам за сада, надам се да ће коначно да ми сване и да ћу доћи до решења којим бих се вратио на терен и показао да нисам заборавио да играм фудбал”, поручио је Красић.

У минула два прелазна рока за Красића су се интересовали московски Спартак, Локомотива и ЦСКА, затим Рубин, шпански Елче и Виљареал, ПАОК, један клуб из Саудијске Арабије и неки мањи турски клубови, али висок уговор са Фенером је све кочио.

Коментари / 0

Оставите коментар