Рафа је 99% нови тренер Реала!

Ако питате Ернеста Бронзетија, Реал већ сада има тренера.

Фудбал 27.05.2015 | 14:00
Рафа је 99% нови тренер Реала!

Иако многи не могу чудом да се начуде, нови тренер Реала највероватније ће бити Рафаел Бенитез.

То је у изјави за "Раи Спорт" потврдио и његов агент, Ернесто Бронзети.

Он је на питање "да ли је тачно да ће Бенитез отићи у Реал?" одговорио:

"Да, ја сам 99 одсто убеђен да ће то бити баш он".

Ова изјава уследила је у дану два важна догађаја. Прво је Рома у дербију победила Лацио као гост, после чега је Бенитезов Наполи добио прилику да наредног викенда победом код куће над Лацијалима, у последњи час, избори пласман у квалификације за Лигу шампиона (прошлог лета Бенитез и Наполи избачени су у квалификацијама!?), а онда је увече председник Реала Флорентино Перез сазвао конференцију за штампу и објавио да је смењен тренер Карло Анћелоти.

И то није све од менаждера Бронзетија.

Он традиционално одлично послује са Миланом, тако да је у разговору за "Раи Спорт" потврдио да је потпредседник "росонера" Адријано Галијани већ одржао састанак са бившим тренером клуба Анћелотијем, навео је и место – "Велингтон" хотел у Мадриду и додао да није немогуће да Анћелоти одустане од идеје да оде на једногодишњи одмор, већ да је могуће да се врати на "Сан Сиро".

Галијани је, наводно, покушао да га убеди у то обећавајући му огроман новац у летњем прелазном року за потпуну реконструкцију руинираног састава, који се претходне три сезоне мучио под вођством Масимилијана Алегрија, Кларенса Седорфа и Филипа Инзагија, двојице славних фудбалера које је велики клуб буквално потрошио за годину и по дана.

Коментари / 0

Оставите коментар