Шави иде у Катар, а одатле у ПСЖ?!

Легендарни фудбалер Барселоне Шави Ернандес, који ће од наредне сезоне играти за катарски Ал-Сад, наводно ће отићи на позајмицу у Пари Сен Жермен.

Фудбал 27.05.2015 | 13:40
Шави иде у Катар, а одатле у ПСЖ?!

Шави је прошле недеље потврдио да напушта каталонски клуб, чији власник је брат првог човека ‘Светаца’ Насера Ал-Келаифија.

“Паризијен” тако у уторак доноси вест о шокантној позајмици која подсећа на све оно што се десило прошлог лета, када је Френк Лампард потписао за Њујорк Сити, а потом завршио у Манчестер Сити захваљујући сличним везама.

У септембру прошле године, Шави је рекао да не планира да игра за неки други клуб у Европи осим за Барселону, али би то могло да се промени ако договор о позајмици буде остварен.

“Рекао сам клубу да не желим да играм ни за један други тим у Европи. Не желим да играм против Барселоне”, рекао је Шави.

Пари Сен Жермен и Барселона су се састали у четвртфиналу Лиге шампиона ове сезоне, а каталонски клуб је прошао даље. Пошто су елиминисали Бајерн у полуфиналу, фудбалери новог шампиона Шпаније ће се за титулу борити са Јувентусом, а тај меч се игра 6. јуна у Берлину.

Коментари / 0

Оставите коментар