Митровић непожељан у бијељинском СНСД!

Нико не жели да ради са човјеком који је једном већ издао нашу странку, потом је свашта причао о СНСД и предсједнику Милораду Додику, онда је издао и оне са којима се заједнички борио против нас и сада ми треба да му вјерујемо и да га слушамо. То неће ићи - поручују незадовољни чланови СНСД.

Република Српска 26.05.2015 | 22:55
Митровић непожељан у бијељинском СНСД!

У редовима бијељинског СНСД, али и већина људи из врха те странке, противе се повратку Војина Митровића у „старо јато“, сазнаје Истина из добро обавјештених извора. Штавише, постоји велика могућност „побуне“ и осипања чланства, укључујући и неке „виђеније“ чланове странке у случају да Митровић поново добије на значају у СНСД.

– Митровић ће, по свему судећи, бити именован за предсједника кадровске комисије у градском одбору у Бијељини, а није искључена ни могућност да поново постане предсједник бијељинског СНСД.

Већина чланова се гнуша таквог рјешења јер нико не жели да ради са човјеком који је једном већ издао нашу странку, потом је свашта причао о СНСД и предсједника Милораду Додику, онда је издао и оне са којима се заједнички борио против нас и сада ми треба да му вјерујемо и да га слушамо. То неће ићи – каже саговорник Истине из врха СНСД.

Он додаје да су у СНСД посебно „осјетљиви“ на „сумњиве радње“ Војина Митровића.

- Војин Митровић кружи по Бањалуци и цијелој Републици Српској и тражи различите услуге од владајућих структура позивајући се на своје блиске везе са предсједником Додиком и наглашавајући сопствени значај у скупштинској већини у НСРС.

На тај начин је за себе и своју породицу већ прибавио велику корист. Сви у Српској већ знају да је за прелазак на страну СНСД награђен тако што ће Град Бањалука измијенити регулациони план за земљиште које је Митровић купио од Перице Репајића, иначе пријатеља Будимира Станковића и Милорада Додика, а која је добијена замјеном са бањалучком пољопривредном школом.

Такође, Митровић би ускоро требао да добије дозволу за градњу зграде у Бијељини по жалби вишој инстанци на одбијајуће рјешене бијељинске градске управе. Зна се и да је његова супруга постављена на позицију замјеника директора за медицинска питања у болници Свети Врачеви у Бијељини, гдје функцију директора обавља посланик СНСД у НСРС др Синиша Максимовић.

Митровић је добро удомио и свог сина Стефана који је смјештен, ни мање ни више - у кабинет предсједника Републике Српске. Замислите, дечко скоро да нема ни дана радног стажа, па прво радно мјесто - савјетник предсједника републике!Није ли то мало превише, а и ко зна шта је Митровић још добио од Додика за своју изненадну и поновну вјерност - питају се незадовољни чланови СНСД.

Најслађи залогај

Они додају сазнања да би „најслађи залогај“ за Митровића требало да буде „договор-уговор“ по коме ће његова фирма „Октан промет“ да снабдијева цјелокупан систем Електропривреде Републике Српске.

-То је био и главни Митровићев услов да пређе у табор СНСД послије избора. Он тражи да има монопол на снабдијевање електропривреде нафтом што је посао вриједан близу 40 милиона марака годишње. Према свим информацијама, и то је утаначено па се ми остали у СНСД питамо - остаде ли нешто за нас остале? По свему судећи, ништа!

Шта је добио Војин?

Измјена регулационог плана за градњу бензинске пумпе у Бањалуци

Дозвола за градњу спорног објекта у Бијељини

Супруга именована за замјеника директора болнице „Свети Врачеви“ у Бијељини

Син „смјештен“ у кабинет предсједника Републике Српске

„Октан промет“ треба да добије ексклузивно право за снабдијевање нафтом Електропривреде Републике Српске - око 40 милиона КМ годишње

Ево шта је Војин Митровић некада говорио:

Извор: Магазин Истина

Коментари / 40

Оставите коментар
Name

УГ

26.05.2015 05:12

Папку треба забранити и долазак у Бијељину

ОДГОВОРИТЕ
Name

Странац

26.05.2015 10:49

Засто му забранити? Ја бих забранио вама и свима другима све! Он гледа свој интерес.Паметан. Запослио сина, зену... Ви гласате за њега и слицне(а 80% је таквих, у свим странкама) и не гледате свој интерес. Ко је ту, да не казем, глуп?

Name

ре странац

26.05.2015 11:07

Као прво за издајника (папка) нисам гласао, али сам пратио његову причу у предизборној кампањи. Ко изда једне издаће и друге, а види се да сте и ви један од таквих који само гледа свој интерес на рачун других. Не заборавите да грешке и поступке које не казни народ казниће бог .

Name

Странац

26.05.2015 12:05

Свакако да гледам свој интерес, као сто треба свако здраворазуман. Мени није јасно како се уопсте лозите на овакве прице и људе. Не знам ста је овдје необицно, сто је пресао из једну у другу странку? Па не мислите ваљда да је неко у некој странци због идеала? Не мислите ваљда да је Мицицу или Додику на пијадесталу РС и опсти интерес, па и Вас. Смијесно. Како би рекао један мој пријатељ корејанац:"Ви да сте бољи имали би и бољу власт!" Све док се нација буде лозила на овакве прице и гледала овакве ликове, који милионе врте пред оцима гладних, клицала им пред изборе, нема ту напретка нити бољег сутра, земљак мој. Мислим да вам је погресан концепт, оставимо Бога на страни, ви треба да их (те сто гледате на тв) казните тако сто нецете гласти ни за њих нити за друге. Јер (цак сам и име заборавио овом лику) таквих је на сваком екрану, плакату и странци колико хоцете. Само немају прилику да ураде исто! Здрав био.

Name

веља

27.05.2015 09:44

Назалост изборни закон је такав да це они владати и владати........ Ако не изадјес на изборе, Њима добро имају своје гласаце Јавна тајна је, да је Митровица Бобар нагазио....

Name

зарко

26.05.2015 05:21

Хоце папак медју папке и да буде председавајуци папак ок неце моци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једном

26.05.2015 05:22

Папак увијек папак.На тако малом простору толико папака то је за не повјеровати. Питам се стварно да ли ти Људи од папака имају трунке морала, али изгледа да се морал сад мјери колико се плати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издајници

26.05.2015 05:42

Као што видимо, чланови СНСД-а не воле издајнике. Не воле људе који су прекјуче причали једно, јуче друго, а данас опет исто као прекјуче. То показује да је у овој дружини ипак развијена моћ запажања. Како међутим не могу да запазе да је управо врх њихове странке довео (купио) Митровића назад у СНСД? Како не могу да запазе да већ скоро десет година ништа (али апсолутно ништа) нису урадили што је било у интересу људи који живе у РС-у? Како не могу за запазе да се у истом периоду врх странке на свим нивоима (ентитет, општине) енормно обогатио? Као доказ је довољно да погледају приватне аутомобиле који буду паркирани пред канцеларијама СНСД-а у предизборним периодима (Ауди А6 углавном). Како не могу да запазе да је све постало горе за њихове власти (незапосленост, привредни раст) а да су једино непотизам и корупција расту?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неће Моћи, Ове Ноћи

26.05.2015 05:44

То би могло кад би они о томе одлучивали. Али, на њихову жалост, не одлучују. Зато, поклопите се ушима и слушајте шта вам се поручује одозго, осим ако нисте довољно ојачали да Вожду окренете леђа, пошто је Миловановића, а прије тога и покојног Бату Бобара ставио на лед - у немилост. Прича се да Миловановић Вођи припрема освету. Можда је овај потез почетак тога. Види и он да се примиче крај, па не би било лоше припремити стартну позицију за неко друго партијско ухљебљене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Град

26.05.2015 06:00

Њему и оном његовом дебилу треба забранити да ходају улицом.Да младје генерације виде како се ради са фукарама и смрадовима.Нема већи смрадова ид њега и Златана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

није тацно

26.05.2015 06:04

Ми господину Митровицу вјерујемо и подрзацемо га.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

26.05.2015 11:05

И треба, зезнуо вас је само једном а ви сте глупи за најмање три пута.

Name

Саво први

26.05.2015 06:04

Истина као сто це Мициц бити премијер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тиле- Миле..

26.05.2015 06:10

Јој политичара, и бакрача.Е мој народе сад види ко се под шаторима клео да ће нама бити боље, и молио да му дамо гласове.А онда нам одмјери, па ће тако бити, и на идућим изборима.Сви они богатији, а јадан народ цркава од глади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папацка 1

26.05.2015 06:16

Знају људи да ће папак одмах прећи из СНСДа у другу странку која буде на власти...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сава

26.05.2015 06:23

А ови сто су од 2008.врх у БН СНСД-у су досли кад и Бато.Миловановиц цак и касније. И добро их покојни Бато поредао. Они рацунају да од тада постоји СНСД. Тад је Војин и истјеран. Сви су они исти. Зато га и не воле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн

26.05.2015 06:45

Е.....да је Бато зив ..ми Семберци би опет за њега ....ови други његови..су сви папци....издали су га и зива...

Name

Тања

26.05.2015 21:41

Миловановиц је лопов,а Митровиц постени привредник

Name

ха.ха

26.05.2015 06:27

Војин је цлан Главног одбора СНСД-а. Ови у БН га неце. Као питају се они несто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијаспора

26.05.2015 06:50

Мућкароши. Али реално гледајући, да су ови бијељински СНСД побједили на изборима, Додик не би никада ни питао за Војина Митровића. Радојичић је напао поражене снаге на сабору, јесте ли гледали видео који је Васко објавио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цонсиглиере

26.05.2015 06:59

А гдје би друго..??!! Ту му је и мјесто, то је његово природно станиште.

ОДГОВОРИТЕ
Name

свугде

26.05.2015 07:14

Свуда има људи и нељуди у свим странкама. Браво за оне које не зеле са папцима и издајницима, ма ко они били. Једном папак заувијек папак. Неизбрисиво је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговина

26.05.2015 07:24

Страшно, како овакви и како добијају подршку народа, да ли је могуће да се већина људи данас може купити парама? Зашто посланици из Херцеговине слиједе политику Стевандића и прелазе у ПАПКЕ, зашто су невесињски, требињски и гатачки одбори СДС-а подијељени, како се не можемо ујединити да срушимо ове папке са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дотт

26.05.2015 07:47

Прихватице те ви њега и јос це вам бити главни кад вам се нареди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аутопилот

26.05.2015 08:24

Гдје то као папак мозес имати икакав кредибилитет, па он ни у своју породицу није добродосао ако не носи кесх.

ОДГОВОРИТЕ
Name

333

26.05.2015 08:43

Превисе пазње посвецујете једном цовјеку коме је образ као дјон.Цак и негативни новински извјестаји су за њега реклама.Прецртајте те ликове не заслузују ни мало пазње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

26.05.2015 09:50

Цовек је ловатор, а цене политицара су ко на стоцној пијаци за кило лове продају и дупе, здравље је све а без ЛОВЕ све је ниста!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бб

26.05.2015 09:54

Ста реци, папак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Млађо

26.05.2015 10:52

Члан сам СНСД-а ГО Бијељина од првога дана али ако овај лик поново дође истог дана враћам партијску књижицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кицобн

26.05.2015 12:06

Не бих се мијењао с њим низаста на свијету иако пас нема за ста да ме уједе! Гдје то он и син му смију изаци, просетати, кафу попити! Бијељински дон-зуан Зенга их гули а они це црци у својо злоби и пакости, јадан ли си цовјеце из ЈЕЛАЗА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питај зену

26.05.2015 12:27

Па сада ти је зена запослена у финансијама болнице,па је питај ако смијес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босс

26.05.2015 12:57

Зенгара је главни за столом и Коцка :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ггг

26.05.2015 13:12

Није проблем нахранити сиромашне, прблем је нахранити богате...

ОДГОВОРИТЕ
Name

доле

26.05.2015 13:47

А јади вас не знали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Геограпхy

26.05.2015 21:19

хах шта ћете када је човјек овај хоћу рећи папак сналажљив или је сретан. Што би рекла народна мајко роди ме сретна па ме баци на ђубре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владан

27.05.2015 06:55

Ово је чиста измишљотина. Војин Митровић има велику подршку битног (правог) чланства СНСД у Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

жика ж

27.05.2015 08:29

ЗАСИГУРНО ЋЕ СВИ СНСД-Е МОЋИ СТАТИ НА ЈАХТУ У ПОРТОРОЖУ!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

27.05.2015 12:39

Људи па зар вам није јасно да баја Миле неће јак СНСД и јаку Семберију! Прије свега одступио је одавно од идеје социјалдемократије,затим је увијек у Семберији имао човјека коме се врло лако надје мана,а узгред будиречено да тај није дорастао лисцу Мићи.И сад ,кад је и политичком лаику јасно да би Војин у снсд-у изазвао курцлуш,неко опет гура Војина!А Војин лично Милета прозивао,називао га лоповом,кривцем за поплаву итд.И како ће лојални члан снсд сад да гледа на то?Наравно ,изволите књижицу и идемо у нову Радојичићеву партију,или већ негдје друго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

једна

27.05.2015 13:08

Зенга је главни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

27.05.2015 18:35

Лопаре су за Војина,листом, он је једина нада да се вратимо на старе стазе СНСД-а.Војине само гурај даље цекамо те у Лопарама.

ОДГОВОРИТЕ