Увређени Дани: У Барси ме нимало не поштују!

Увређени Дани Алвес потврдио да одлази: Овде ме не поштују! Уз тим сам 200 одсто, уз клуб ни 10 одсто! Бразилац незадовољан третманом на Камп Ноу поручио да ће коначну одлуку о наставку каријере саопштити после финала Лиге шампиона.

Фудбал 26.05.2015 | 18:40
Увређени Дани: У Барси ме нимало не поштују!

После осам година, растанак се примакао: Данијел Алвес напушта Барселону!

Није званично потврдио, али се из његових речи наслућује коначан епилог. Вероватно није желео да диже прашину и ремети атмосферу пред последња два меча у сезони: против Атлетик Билбаа у Купу краља и Јувентуса у Лиги шампиона.

Међутим, јасна је порука коју је послао. Увређен и повређен понашањем клупске управе, Бразилац је данас одржао конференцију за медије на којој је истакао да ће коначну одлуку о наставку каријере саопштити после финала Лиге шампиона 7. јуна.

Вишемесечна натезања и преговори око новог уговора су завршени неуспешно. Понуда Барселоне није била на нивоу онога што је Бразилац очекивао после осам фанастичних сезона у клубу у којима је био један од носилаца игре Барселоне.
“Не знам да ли ћу играти овде и наредне сезоне. Остало је још много лепих ствари које можемо да урадимо. Имам уговор до 30. јуна и само због оних добрих људи који ме поштују и вреднују не желим да причам о томе и реметим атмосферу пред два важна меча. Причаћу на терену. За овај тим сам ту 200 одсто до краја сезоне, али за управу Барселоне сам ту мање од 10 одсто. Телом и главом сам ван клуба”, рекао је данас Дани Алвес.

Шта је потребно да останете у Барселони? Да ли је новац камен спотицања?
“Они кажу да је новац у питању? Не, није новац у питању. Имам и богатије понуде које нсиам прихватио. Није у питању ни дужина уговора. Тражим само да се поштује оно што сам урадио. Преко неких ствари не могу да пређем јер ме неки људи не поштују довољно. Причали су ми иза леђа, износили неке нетачне детаље у јавности и покушавали да направе слику како уцењујем клуб. Понављам, уз екипу сам 200 одсто до краја сезоне и довољно сам озбиљан и искусан човек да сада не правим буку када нас очекује две утакмице за трофеје”, рекао је између осталог бразилски десни бек.

Коментари / 0

Оставите коментар