Шта је Поповић рекао о Гробарима?!

Навијачи би нам скандирали „Управа напоље“ и да изгубимо од Бајерна у Лиги шампиона! "Ради се на стварању тима, али не могу да причам о именима или парама. То је пословна тајна. Буџет клуба је 12 милиона евра и новац за појачања је укалкулисан у ту суму“, поручио је Поповић.

Фудбал 26.05.2015 | 12:40
Шта је Поповић рекао о Гробарима?!

Освајањем шампионске титуле председник Партизана Зоран Поповић испунио је један део обећања када је дошао на челно место, што није било тешко имајући у виду да су црно-бели на полусезони имали шест бодова предности у односу на Црвену звезду, али је подбацио када је у питању трофеј Купа Србије. Он је отишао у руке фудбалера Чукаричког због чега су навијачи били незадовољни и скандирали „Управа напоље“.
„Када смо освојили титулу, на слављу је све било у реду, а после изгубљеног финала купа су скандирали против нас. Тако је то. Па нама би певали ’Управа напоље’и да уђемо у Лигу шампиона и онда тамо изгубимо, рецимо, од Бајерна“, рекао је Поповић у интервјуу за Курир.

Први човек Партизана додао је да су сви хтели „дуплу круну“, али да су задовољни и титулом шампиона, као ми да заслуге за то иду и на рачун бившег тренера Марка Николића, који се још налази на платном списку клуба. Поповић није желео да одговара на тврдње претходника Драгана Ђурића да су лажно приказивали финансије у клубу.
„За ових неколико месеци смањили смо дуг за два милиона евра, а да бисмо клуб довели у стање које желимо потребан је пун мандат од пет година. После тога Партизан ће бити стандардан учесник европске елите, стабилан и добро организован клуб. Ради се на стварању тима, али не могу да причам о именима или парама. То је пословна тајна. Буџет клуба је 12 милиона евра и новац за појачања је укалкулисан у ту суму“, поручио је Поповић.

Коментари / 0

Оставите коментар