Лалат: Сад сам слободан и идем даље!

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић казао је да му је најважније да је екипа победом завршила сезону и најавио да неће правити паузу у тренерској каријери.

Фудбал 25.05.2015 | 22:00
Лалат: Сад сам слободан и идем даље!

"Утакмица је била лепа и отворена са обе стране. Оба тима су играла у комбинованом саставу. Победили смо, опростили смо се од навијача победом и то ми је најважније. Задржали смо друго место, што је била наша реалност ове сезоне. Честитам играчима и навијачима на победи", рекао је Лалатовић.

Звезда је савладала Младост са 3:1 у 30. колу Суперлиге, у утакмици без такмичарског значаја. Лалатовић је у јавности већ бивши тренер црвено-белих, а није одговорио на питање да ли ће ипак можда остати на клупи.

"Као што сам рекао раније, јако дуго нисам видео никога из управе. Мени је истекао уговор, слободан сам тренер и могу да идем. Месецима нисам видео никога из управе и питање је за њих шта намеравају са тренером. Мени је најбитније да смо се од навијача опростили победом", рекао је Лалатовић.

Још увек тренер Звезде није био расположен да прича на тему да ли је било контаката са другим клубовима из Суперлиге, већ је само нагласио да неће правити паузу.

"Контактирала су ме два клуба, али није сада ни време ни место да се прича о томе, пошто је сезона тек завршена. Желим да се одморим. Сигурно је једино да нећу правити паузу, јер имам 37 година и нема разлога да је правим. Тренерска каријера је тек преда мном. Желим да наставим да радим, да ли у Суперлиги или у иностранству, није битно", рекао је Лалатовић.

Коментари / 0

Оставите коментар