Видео: Карло вечерас добија ''шут карту''!

Према писању шпанског листа "АС", тренеру Реала биће уручен отказ у суботу увече, након утакмице против Хетафеа.

Фудбал 23.05.2015 | 16:00
Видео: Карло вечерас добија ''шут карту''!

Карло Анћелоти одржао је, по свему судећи, у петак своју последњу конференцију за новинаре у својству тренера Реала.

Када је завршио причу о утакмици против Хетафеа (субота, 20.30 часова), италијански стручњак кренуо је ка излазу из медија центра и добио спонтани аплауз. Аплаудирали су му новинари, који очигледно јако добро знају оно што зна и он.

"Реал Мадрид и Карло Анћелоти растаће се већ овог викенда", пише шпански лист "АС".

О листи кандидата за његовог наследника данима се пише. Број један на списку је Рафаел Бенитез, кога председник клуба Флорентино Перез види као иделног тренера за "краљевски клуб".

Навијачи се баш и не слажу, али то у Реалу очигледно не мења много тога.

"Рафа Бенитез срео се са Флорентином Перезом прошле вечери. Председник Реала потврдио је да Анћелоти више неће бити тренер, иако та одлука још није званично саопштена", пише "АС".

И Анћелоти се помирио са одласком. Ни њему се не остаје под новим условима, према којима би морао да се растане са својим блиским сарадницима, као што је његов дугогодишњи пријатељ, физиотерапеут Ђовани Маури.

"Флорентино и Анћелоти срешће се после утакмице последњи пут", такође тврди добро обавештени саговорник утицајног листа.

Без обзира на најављени, сасвим известан завршетак "Карлитове" саге у Реалу, Италијан је добро расположен разговарао у петак са новинарима.

На растанку је рекао: "Полако, видимо се у суботу".

Погледајте.

Коментари / 0

Оставите коментар