Андрија Живковић завршио мисију у Партизану!

Не бих волео, међутим...Један од разлога пораза црно-белих у финалу купа је слаб доток лопти брзоногом крилу, који је и сам зачуђен, па каже „кад је она код мене знам шта да радим“.

Фудбал 22.05.2015 | 18:40
Андрија Живковић завршио мисију у Партизану!

Крај! Званично не, практично да: Андрија Живковић је завршио мисију у Партизану. Талентовани везиста одиграо је у среду последњи такмичарски меч за црно-беле и на тај начин се опростио од клуба у чијем је сениорском тиму провео две године. Омладински репрезентативац Србије вечерас путује за Нови Зеланд, где ће се прикључити пуленима селектора Вељка Пауновића, због чега ће пропустити завршни првенствени дуел са Борцем у Чачку, па је на основу тих чињеница кристално јасно да се од лета променити средину.

Поготову ако се зна да челници клуба из Хумске 1 располажу тек четвртином права на његов уговор и да су им практично везане руке у покушају да га задрже. Чак се и из речи Андрије Живковића и на основу израза његовог лица могло закључити да се опростио од црно-белих.

Иако...
„Не бих волео да ми је ово био последњи меч у дресу Партизана. Волим Партизан, међутим, стварно не знам шта да кажем по питању мог статуса. Оно што сигурно знам јесте да нећу играти последњу првенствену утакмицу у Чачку, пошто путујем за Нови Зеланд. Чека ме дуг пут од скоро два дана, али амбиције не мањкају. Напротив, верујем да можемо да постанемо прваци света“, поручио је Андрија Живковић после финала купа са Чукаричким.

На њему је, заједно са саиграчима, пропустио прилику да растанак од клуба у коме се афирмисао обележи освајањем дупле круне. Између осталог и због тога што су га ти исти саиграчи, свесно или не, тек видиљиво игнорисали и после сјајног уласка у утакмицу, кад је у првих 20 минута правио дар мар по десном крилу, једноставно престали да му шаљу пасове.
„Не знам зашто није било лопти по мојој страни, иако сам - видели сте - добро сам ушао у меч. Такав је био ток утакмице, да их осим на почетку, нисам добијао превише. Не знам разлоге, али кад је лопта код мене знам шта би требало да радим“.

Спортски је признао пораз и сложио се са констатацијом да је црно-белима надостајало „крви“ пред противничким шеснаестерцом.
„Слажем се да је за Партизан недопустиво да за 90 минута упути само један ударац у оквир гола и практично до завршнице не створи праву шансу. Можда сам могао ја у првом полувремену боље да реагујем, али уместо да шутирам одлучио сам се за пас. Лоше смо играли и заслужено смо поражени. Чукарички је био бољи тим, зато му честитам освајање купа“, рекао је Андрија Живковић, који је за први тим Партизана одиграо 66 утакмица и постигао 12 голова, а на лето ће у иностранство, где као први фаворит за његов потпис слови Бенфика.

А хоће га и Рома...

Коментари / 0

Оставите коментар