Карло преузима Милан или Сити?!

Тренер фудбалера Реал Мадрида Карло Анћелоти могао би поново да преузме место шефа стручног штаба Милана, преносе италијански медији.

Фудбал 22.05.2015 | 10:20
Карло преузима Милан или Сити?!

Спортски дневник "Газета дело Спорт" тврди да је Анћелоти међу тројицом кандидата са којима преговара потпредседник росо-нера Адријано Галијани, уз селектора националног тима Антонија Контеа и тренера Севиље Унаија Емерија.

Анћелоти (55) је са великим успехом водио Милан између 2001. и 2009. године, освојивши две Лиге шампиона, Серију А, Куп и Суперкуп Италије, Светско клупско првенство и два трофеја Суперкупа Европе, а њега је озбиљно заинтересован и Манчестер сити, са којим наводно већ има потписан предуговор.

Трофејни стручњак сасвим извесно одлази из Мадрида пошто је Реал елиминисан у полуфиналу Лиге шампиона од Јувентуса и изгубио је шампионску трку у Примери са Барселоном, а на клупи краљевића већ је виђен Јирген Клоп.

Милан, седмоструки првак Европе, већ дуже време није у врху италијанског фудбала, а ову сезону под вођством Пипа Инзагија завршиће у средини табеле, готово извесно без карте за европска такмичења, јер је тренутно 11. у Серији А.

Власник клуба Силвио Берлускони наговестио је да би некада убојити нападач могао да добије отказ после сезоне за заборав.

"Инзаги има добре односе са екипом, али смо се са њим често размимоилазили у мишљењима. Управо је то оно што ћемо му рећи када за то дође време", рекао је Берлускони.

Коментари / 0

Оставите коментар