Силвио најавио отказ Пипу Инзагију!

Власник Милана Силвио Берлускони наговестио је да би тренер Филипо Инзаги могао да добије отказ после разочаравајуће сезоне.

Фудбал 20.05.2015 | 11:20
Силвио најавио отказ Пипу Инзагију!

Милан је тренутно на 11. месту у Серији А и на путу је да оконча најлошију сезону откако је Берлускони пре три деценије купио клуб.

"Инзаги има добре односе са екипом, али смо се са њим често размимоилазили у мишљењима. Управо је то оно што ћемо му рећи када за то дође време", рекао је Берлускони.

Берлускони је раније ставио до знања да већ планира замену за Инзагија, али по свему судећи, нема шансе да се на клупу врати Карло Анчелоти.

Италијански стручњак који је са Миланом освојио Лигу шампиона 2003. и 2007. године могао би да напусти Реал, пошто је шпански краљевски клуб остао без трофеја ове сезоне.

Како преноси АФП, много је реалније да бивши тренер Јувентуса Антонио Конте преузме кормило Милана.

Берлускони, који покушава да пронађе решење којима би се финансијски обезбедила будућност клуба, истакао је да је Инзаги игнорисао његов захтев да ангажује играче из клупске академије.

"Има неколико занимљивих младих играча у клубу и изразио сам жељу да неки од њих добију шансу у првом тиму, али се ништа по том захтеву није урадило", рекао је Берлускони.

Судбина Инзагија практично је решена, после пораза 3:2 у недељу од Сасуола, којим је Милан изгубио сваку наду да ће се наћи у Европи следеће сезоне.

Четрдесетједногодишњи Инзаги, легендарни голгетер клуба, има још једну годину дана уговора са Миланом.

Коментари / 0

Оставите коментар