Ево ко је Мурињу крив за пораз од ВБА!

Жозе Мурињо у стању је да уради много тога, па и да пораз на терену претвори у победу на конференцији за новинаре.

Фудбал 20.05.2015 | 22:40
Ево ко је Мурињу крив за пораз од ВБА!

Нови првак Енглеске на гостовању Вест Бромвич Албиону, у оквиру претпоследњег кола Премијер лиге, није успео да задржи фокус и мотивацију из периода док још није осигурао титулу.

"Плавци" су примили први гол већ у деветом минуту, потом остали без искљученог Фабрегаса и изгубили резултатом 3:0... Што ни на који начин не може да утиче на њихов положај на табели.

"Тешко је одржати мотив на високом нивоу, тешко је наставити да се такмичиш, када је такмичење готово. Могуће је да смо изгубили утакмицу и пре њеног почетка, тако да нисам изненађен оваквим исходом. Шта друго да очекујем? Прваци смо, а морамо још да играмо", рекао је Жозе Мурињо.

Португалски стручњак додао је да не може да окриви играче, а да не окриви и себе, јер је и сам приступио утакмици са дозом опуштености.

"Ако је неко крив за овај пораз, онда су то Манчестер сити, Манчестер јунајтед и Арсенал, који су нам дозволили да овако лако постанемо шампиони", у свом стилу је Мурињо одапео "стрелице" ка колегама Пелегринију, Ван Галу и Венгеру.

Колико ће овима то послужити као подстрек за прелазни рок и квалитетну припрему нове сезоне, видећемо од средине августа...

Коментари / 0

Оставите коментар