Ово је лудост! Јунајтед даје 50 милиона за Андерсона?!

Италијански дневни лист "Газзетта делло Спорт" објавио је опширну причу о томе да је Манчестер Јунајтед понудио 50 милиона евра за Филипеа Андерсона из Лација.

Фудбал 18.05.2015 | 22:00
Ово је лудост! Јунајтед даје 50 милиона за Андерсона?!

Бразилац игра спектакуларно ове сезоне у Серији А, после неколико такође веома добрих сезона, а са својим Лацијалима налази се у борби за Лигу шампиона.

Офанзивни везиста, кога одликује брзина, страсан дриблинг, добар пас, шут и сјајан преглед игре, постигао је десет голова ове сезоне и уписао шест асистенција.

Како наводи извор листа, Јунајтед жели овом понудом да стави свима до знања, укључујући и управу римског тима, да жели Андерсона по сваку цену, као и да Луј ван Гал планира да повери најодговорније место у вези тима управо бившем играчу Сантоса.

Осим тима са Олд Трафорда, који је већ пазарио Мемфиса Депаја из ПСВ Ајндховена за 30 милиона евра, Андерсона желе још Челси, Пари Сен Жермен и Атлетико Мадрид.
На крају текста се наводи и да би Манчестер могао да прода 75 милиона евра плаћеног Анхела ди Марију, после само једне сезоне, како би реализовао трансфер прве звезде Лација.

'Црвени ђаволи' се пред последње коло Премијер лиге налазе на четвртом месту, па ће имати добру прилику да се после сезоне одсуства врате у Лигу шампиона.

Сва је прилика да је Холанђанин решио да се наредне сезоне бори за титулу, пошто му потрошених 200 милиона прошлог лета није било довољно за шампионски тим.

Коментари / 0

Оставите коментар