Милинковић: Е, за ово се живи!

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да је фасциниран амбијентом на утакмици против Новог Пазара, у којој је његова екипа прославила шампионску титулу.

Фудбал 18.05.2015 | 10:20
Милинковић: Е, за ово се живи!

Партизан и Нови Пазар одиграли су нерешено 1:1 на стадиону у Хумској у претпоследњем колу Супер лиге Србије.

"За ово се живи, носићу ово цео живот у срцу. Амбијент је био величанствен, хвала навијачима, показали су како се воли Партизан", рекао је Милинковић новинарима после утакмице у Београду.

Када је реч о утакмици, Милинковић је казао да његова екипа "није имала ритам" и да је "играла у налетима", али да је све то разумљиво. За Партизан је дебитовао 18-годишњи Саша Лукић, а тренер црно-белих је најавио да ће у последњем колу бити још дебитаната.

"Радимо на томе, зна се шта школа значи за Партизан", истакао је он.

Милинковић је додао да ће финале Купа које ће његов клуб у среду играти против Чукаричког, бити велики изазов за екипу и да ће се спремити најбоље могуће.

Тренер Новог Пазара Милорад Косановић рекао је да су његови фудбалери били импресионирани Партизаном.

"Одустали смо од игре када смо дали гол, зато што тиму попут овог треба више времена да ухвати то како се игра против шампиона државе. Они су још импресионирани овим догађајима и играчима и касно су схватили да могу", рекао је Косановић.

Он је истакао да је задовољан урађеним послом у клубу, али да остаје жал због тога што се Пазар није пласирао у квалификације за Лигу Европа.

"Мислим да сам много урадио, ни из чега смо почели, а дошли до тога да се боримо за Европу. Жао ми је што нисмо успели да искористимо све лоше што је Војводина радила током године", навео је Косановић.

Партизан ће у последњем колу гостовати Борцу у Чачку, док ће Нови Пазар дочекати Доњи Срем.

Коментари / 0

Оставите коментар