Ана се удала за Швајнија?!

Светски медији објавили су да је Бастијан Швајнштајгер оженио Ану Ивановић!

Тенис 16.05.2015 | 14:20
Ана се удала за Швајнија?!

Венчани!?

Светски медији, између осталих и италијанска "Газета дело Спорт", објавили су сензационалну вест да се српска тенисерка Ана Ивановић удала за немачког фудбалера Бастијана Швајнштајгера!

Тајно венчање, наводно, обављено је у присуству малог броја људи, пре свега чланова најужих породица, родитеља, пријатеља...

Вест, која је стигла и до Америке, засад није ни потврђена ни демантована. Све што је Ана у изјави новинару "Тајмса" рекла је:

"Немам коментар".

"Медији пишу да је тениско-фудбалски пар пре неколико недеља виђен у златари у којој су заједно одабрали бурме опточене дијамантима. Наводно, Ана је претходних дана у Риму виђена како носи Швајнијев прстен, који се раније није могао видети на њеној руци. Медији тако долазе до закључка да је дошло до тајног венчања познатог спортског пара", пише "Курир" и додаје:

"Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер у вези су 10 месеци и сваки слободан тренутак користе да буду заједно. Фудбалер Бајерна у два наврата био је у Београду и упознао Анини родитељи и брата. Тенисерка је посећивала Минхен, а зимус су били заједно и на скијању".

"Ана и Швајни заветовали су се на вечну љубав на интимној јутарњој церемонији на непознатој локацији. Тајном венчању присуствовали су најужа родбина са обе стране и тек неколико најближих пријатеља", преноси италијанска "Газета дело Спорт".

Ако је тачно - нека је са срећом!

Коментари / 0

Оставите коментар