Друголигашка лакрдија у Србији!

Јавор пушта Слободу, у суботу славе и БСК, Бежанија, Моравац, Колубара, Синђелић?! Дневни лист Спорт жестоко оплео по регуларности такмичења у другој лиги Србије.

Фудбал 16.05.2015 | 09:40
Друголигашка лакрдија у Србији!

У Суперлиги се велика прашина дигла око утакмице Спартак – Доњи Срем и најављеног гостовања Суботичана на Бањици, али по свему судећи ситуација је и драстично горе у рангу испод српске "елите". Дневни лист Спорт стога је у данашњем издању жестоко оплео по клубовима Прве лиге Србије и комесару за такмичење Бранку Стојаковићу саветовао да се под хитно позабави пре свега утакмицама одиграним у среду у 28. колу.

У тексту под насловом "Прволигашки лакрдијаши" Спорт подсећа да се у данима уочи утакмица 28. кола Прве лиге Србије "као о готовој ствари" причало о победама Слободе у Шапцу, Бежаније у Петровцу на Млави и БСК-а у Новом Саду.
"И заиста, у среду се све скоцкало као нацртано", наводи Спорт алудирајући на победу Слободе над Мачвом од 3:2, Бежаније над Слогом од 3:2, те БСК-а над Пролетером од 1:0.

Нажалост, ту није крај, јер како Спорт наводи...
"Да ли би комесар затакмичење Бранко Стојаковић требало да се позабави утакмицама одиграним у среду? Апсолутно ДА! А дали ће успети да пронађе и доказе да је било мутних радњи? Е, у то већ сумњамо, мада је свима јасно да се такмичење претворило у обичну лакрдију. Тако су већ кренуле приче да ће у суботу сада већ извесни суперлигаш Јавор Матис препустити бодове Слободи како би опстала, да БСК против Пролетера као и Бежанија против Јединства Путеви сигурно добијају мечеве на свом терену, Моравац Орион неће имати већих проблема код куће са отписаном Мачвом, као ни Колубара са Бачком, а Синђелића већ многи виде као победника меча у Краљеву..."

Озбиљне оптужбе. Али са поводом.

Коментари / 0

Оставите коментар