Анчелоти се већ договорио са Ситијем?!

Тренер Реал Мадрида Карло Анчелоти поптисао је необавезјући пред-уговор са Манчестер Ситијем, упркос томе што има важећи уговор са Реалом до јуна 2016. године.

Фудбал 15.05.2015 | 23:00
Анчелоти се већ договорио са Ситијем?!

Како је пренео сајт Спортмедијасет, Анчелоти је прошлог месеца потписао необавезујући пред-уговор са Манчестер ситијем, а наведено је да је италијански тренер тиме "осигурао своју будућност", пошто претпоставља да ће бити отпуштен ако не освоји ниједан трофеј ове сезоне.

У извештају се додаје и да ће Анчелоти напустити Реал својевољно.

"У случају да га, после елиминације из Лиге шампиона, не подрже председник клуба, играчи и навијачи Реал Мадрида, италијански тренер ће рећи – збогом и срећно", наводи се на сајту и додаје да ће за неколико дана објавити нове информације.

Лист Газета дело Спорт је у марту објавио да је управа Манчестер Ситија Анчелотију поставила ултиматум и да мора да донесе одлуку о доласку до 30. априла. Сајт Спортмедијасет навео је да је Анчелоти тада потписао предуговор.

Реал Мадрид је у среду елминисан из Лиге шампиона, пошто је у реваншу полуфинала одиграо 1:1 против Јувентуса. Италијаски тим је у првом дуелу у Торину победио са 2:1.

Најискуснији играчи Реала Серхио Рамос и Марсело су подржали Анчелотија, али се председник Флорентино Перес и чланови управе нису оглашавали поводом могућег одласка тренера.

Коментари / 0

Оставите коментар