Лалатовић: Дозовимо се памети!

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да ће црвено-бели учинити све да победе ОФК Београд у 29., као и Младост из Лучана у последњем колу Суперлиге.

Фудбал 16.05.2015 | 08:00
Лалатовић: Дозовимо се памети!

"Даћемо све од себе да победимо преостале утакмице и задржимо друго место. Мораће да нам дође памет у главу. Играчи стварно дају свој максимум и даће све од себе да победе", рекао је Лалатовић.

Црвено-бели ће у суботу у 17.00 гостовати ОФК Београду на стадиону Обилића, у 29. колу Супер лиге Србије.

Звезда је везала два пораза, а последњи је био у среду од Радничког 1923 на свом терену. Екипа из Крагујевца је већ испала из лиге.

"Све нас је срамота, играче, мене. То је био лош дан, ако може да се нађе неки алиби, али алиби не сме да се тражи. Свесни смо шта се десило и нећемо дозволити да се то понови", казао је Лалатовић.

Лалатовић је рекао и да је нетачно да је Милош Босанчић напустио тренинг Звезде у четвртак.

"Нема потребе да некога правдам, жао ми је што се то пише", додао је он.

Против Раднићког је велике прилике за црвено-беле пропустио Петар Орландић, а тренер Звезде је казао да је црногорском нападачу било најтеже.

"Орландић је хтео најбоље, биле су му очи пуне суза, њему је било најтеже. Он је тек дошао у Звезду. И велики играчи не могу да се уклопе. Он је у Зети показао да је голгетер, али то је фудбал, може да се промаши и немогуће", казао је Лалатовић.

Када је реч о Светском првенству за играче до 20 година на Новом Зеланду, Лалатовић је истакао да је сваком младом играчу жеља да игра на том такмичењу.

"Сваком младом играчу је сан да иде на Светско првенство, тако и мојим. Част је играти за репрезентацију, али појединима је једноставно то онемогућено због повреда. Лука Јовић је имао паузу у току првенства и кубури, док Михаило Ристић треба на операцију крајника, колико ја знам", рекао је Лалатовић.

Фудбалер Звезде Марко Петковић рекао је да људи "не могу ни да замисле колико их је било срамота" после пораза од Радничког.

"Биле су две опције: да сви оставимо фудбал или да дамо свој максимум и извадимо се колико можемо. Нико није оставио фудбал, што значи да смо сви дошли на тренинг да се некако оправдамо у преосталим утакмицама, ако је то икако могуће", рекао је Петковић.

Он је казао да ће његова екипа заједно са тренером Лалатовићем ићи на победу над ОФК Београдом.

"Предстоји нам тешка, јако битна утакмица за нас, која долази после два везана пораза, а екипа као што је Звезда не сме себи да дозволи да иде из кикса у кикс. Осам година сам провео у ОФК-у, биће емотивно за мене, али сада сам у Звезди", казао је Петковић.

Коментари / 0

Оставите коментар