Борац М-тел на прагу титуле - 2:0 против Извиђача!

Рукометаши бањалучког Борца м:тел повели су са 2:0 против Извиђача из Љубушког у финалној серији плеј-офа за шампиона БиХ и од новог пехара, трећу годину заредом, дијели их још само један тријумф.

Остали спортови 14.05.2015 | 15:00
Борац М-тел на прагу титуле - 2:0 против Извиђача!

Послије тријумфа у "Борику" 33:26, бањалучки рукометаши славили су и у другом мечу. У Љубушком је било 27:25 (13:15) за актуелне шампионе БиХ, чиме су стигли на корак од освајања нове титуле, треће у низу.

Тренер Бањалучана Игор Рађеновић није био задовољан издањем својих играча у првих 30 минута меча, али је на крају све дошло на своје мјесто. Одбрана је обавила велики дио посла у наставку, па битан тријумф није изостао.

"Нисмо били на свом нивоу до средине другог полувремена, а онда смо одиграли одлично у одбрани. Рокадом у нападу, када је Бранислав Обрадовић заиграо на средњем беку, а Душко Херцеговац на десном, направили смо кључну предност. Велику сигурност улио нам је и голман Станко Абаџић, који је у том периоду скидао зицере, седмерце и контре", истакао је Рађеновић.

Даворин Вујовић са седам погодака био је најбољи у редовима Борца м:тел, док су по гол мање постигли Милан Ђукић и Мирко Микић. Занимљиво је да су ова три играча били најефикаснији и у првом мечу, који је прошле суботе одигран у Бањалуци. Код Извиђача бољи од осталих био је Матеј Хрстић (седам голова).

Борац ће у суботу имати прилику за трећу побједу, која би донијела нови пехар у клупске витрине. Овај меч биће одигран у дворани бањалучког кампуса од 20 часова, због заузетости дворане "Борик".

Коментари / 0

Оставите коментар