ЛШ: Још један дуел ће обележити финале - Евра вс Суарес!

У финалу Лиге шампиона гледаћемо дуел Барселоне и Јувентуса, а занимљиво ће бити видети и како ће се понашати Луис Суарес, Патрис Евра и Ђорђо Кјелини.

Фудбал 14.05.2015 | 17:00
ЛШ: Још један дуел ће обележити финале - Евра вс Суарес!

'Блауграна' је укупним резултатом 5:3 елиминисала минхенски Бајерн и резервисала своје место у Берлину шестог јуна, док је 'Стара Дама' са 3:2 елиминисала Реал Мадрид.

Левог бека и штопера са нападачем Каталонаца и репрезентације Уругваја везују две инциденте ситуације.

Суарес најпре проглашен крвим за вређање Евре на расној основи, после меча на Енфилду из 2011. године, када је Француз играо за Манчестер Јунајтед а Уругвајац за Ливерпул, да би прошлог лета ујео Италијана на мечу двеју селекција на светском првенству у Бразилу.

Луис, који је због вређања Евре зарадио 12 мечева суспензије а за уједање Кјелинија четворомесечну суспрензију из фудбалу, ће у финалу елитног такмичења имати први сусрет са Ђорђом, док је Патрис одбио да се рукује с њим у наредном дуелу 'Ђавола' и 'Редса'.

"Велики број људи ми поставља то питање, али то стварно није важно. Једино што је важно је да сам учесник финала. Поносан сам на оно што јесам, поносан сам на своју боју и пружићу му руку – није никакав проблем – али ћу се потрудити да 'осети' моје пристуство на терену", каже Евра.

Сјајни бек играће своје пето финале Лиге шампиона у каријери. У највећој утакмици клупског фудбала дебитовао је са Монаком 2004. године, када је поражен од Порта, док је у дресу тима са Олд Трафорда чак три пута био учесник великог финала – први пут је славио против Челсија, док је у преостала два наврата поражен од Барселоне.

"И Меси, Нејмар и Суарес су људска бића, тако да је све могуће. Људи олако заборављају да екипу Јувентуса чини велики број играча који је већ освајао Лигу шампиона. Такође, као и ја, играли су већ велика финала. Мени је ово пето. Не можете знати шта ће бити. Верујем у све, јер да није тако и да не мислим да не можемо да савладамо Барселону, тражио бих од менаџера да ме не ставља у тим", јасан је Француз.

Коментари / 0

Оставите коментар