ЛШ: Кјелини на Суареса први пут од чувеног ''уједа''!

Фудбалери Барселоне и Јувентуса састаће се 6. јуна у Берлину у финалу Лиге шампиона, а у сенци борбе за ‘ушатог’ биће један сусрет.

Фудбал 14.05.2015 | 15:40
ЛШ: Кјелини на Суареса први пут од чувеног ''уједа''!

На Олимпијском стадиону у Берлину први пут ће се на истом месту од Светског првенства у Бразилу наћи Луис Суарес и Ђорђо Кјелини, опет на различитим странама.

На прошлогодишњем Мундијалу, на утакмици између Уругваја и Италије, Суарес је угризао Кјелинија за раме, а судија то није видео.

Уругвајац је касније кажњен четворомесечном суспензијом из фудбала, у међувремену је прешао из Ливерпула у Барселону и био један од најзаслужнијих за пут Каталонаца до престонице Немачке.

Откад се вратио на терен, Суарес није правио испаде, а очекује се да ће тако бити и 6. јуна, али ће свакако бити занимљиво видети како ће протећи његов сусрет са Кјелинијем.

Такође, Суарес ће се поново срести и са Патрисом Евром, којег је вређао на расној основи када су бранили боје Ливерпула, односно Манчестер Јунајтеда. Њих двојица су се, ипак, од тада нашли на истом терену, за разлику од Италијана и Уругвајца.

Коментари / 0

Оставите коментар