Поповић: Титула је мој одговор ''њима''!

Председник Партизана Зоран Поповић рекао је да су ‘црно-бели’ освајањем 26. титуле показали да је именовање Зорана Милинковића за тренера био прави потез.

Фудбал 14.05.2015 | 18:00
Поповић: Титула је мој одговор ''њима''!

Фудбалери Партизана су тријумфом над Напретком у Крушевцу са 2:0 два кола пре краја освојили титулу, а Поповић је истакао и да су они показали да су најбољи тим у земљи.

“Показали смо да имамо најбољи тим и најбољег тренера и да је његово именовање прави потез. Напад на Лигу шампиона је било моје предизборно обећање и стојим иза тога. Наредне седмице ћемо разматрати евентуални списак појачања и видећемо кога ћемо ангажовати”, рекао је Поповић новинарима у Крушевцу.

‘Црно-бели’ су зимус променили управу клуба, а у јавности се спекулисало да је она постављена како би Црвеној звезди препустила трофеј првака државе.

“Ово је мој одговор њима”, кратко је одговорио Поповић.

Потпредседник клуба Милорад Вучелић, који је и раније био у Управном одбору, рекао је да му је ово најдража титула у каријери.

“Ово је титула свих нас из управе, не само половине. Показали смо да смо најбољи тим на зеленом пољу, где се то иначе и ради. Не сећам се која ми је ово титула као функционеру, али ми је свакако најдража”, рекао је Вучелић.

Коментари / 0

Оставите коментар