ФС БиХ одбио Турке!

Генерални секретар Фудбалског савеза Босне и Херцеговине Јасмин Баковић потврдио је да је одбијена понуда челника Фудбалског савеза Турске за одигравање пријатељског меча 15. јуна у Истанбулу.

Фудбал 14.05.2015 | 10:00
ФС БиХ одбио Турке!

"Одбили смо понуду челника Фудбалског савеза Турске, односно менаџерске агенције која их је заступала у њиховој понуди да 15. јуна наше А репрезентације одиграју пријатељску утакмицу у Истанбулу", рекао је Баковић.
На питање зашто је ФС БиХ одбио понуду, Баковић је одговорио:

"Нисмо били задовољни финансијским условима из уговора. Наша репрезентација има значајан рејтинг у свијету и не играмо под условима који су нам понуђени. Једно смо се усмено договарали, али у писаној, званичној форми добили смо другачију понуду".

Није желио говорити о којој се своти новца ради, али је истакао да након што је ФС БиХ одбио понуду, било је додатних контаката са Турцима.

"Поновили смо који су минимални услови под којима би играли утакмицу 15. јуна у Истанбулу. Уколико изразе спремност и пошаљу нам нови приједлог уговора у року два-три дана, можда договор о мечу на крају буде и постигнут. У противном, нећемо играти 15. јуна", истакао је Баковић.

У ФС БиХ су потврдили да неће тражити другог противника за ФИФА термин пријатељских утакмица 15. јуна.

"Нећемо тражити новог противника за 15. јуна. Нама је најважније да репрезентација 12. јуна у Зеници одигра добро и побиједи Израел у квалификацијама за ЕУРО 2016. Увјерен сам да ће то наши момци и урадити, те да ћемо се вратити у игру за пласман у Француску", нагласио је Баковић.

Коментари / 0

Оставите коментар