ЛШ: Може ли Реал вечерас против ''проклетства''?!

Вечерас је на програму реванш меч другог полуфинала Лиге шампиона када ће свет сазнати ко ће бити противник Барселони у борби за трофеј.

Фудбал 13.05.2015 | 18:40
ЛШ: Може ли Реал вечерас против ''проклетства''?!

У стандардном термину од 20.45 Реал Мадрид на ’Сантјаго Бернабеу’ дочекује Јувентус, после 2:1 из Торина.

Тренер Реала Карло Анчелоти има само једну дилему, да ли да опорављеног Карима Банзему убаци на терен од првог минута.

"Бензема је 100 одсто спреман. Може да игра од почетка или уђе касније. Није играо месец дана и то је моја једина недоумица у овом тренутку. Могуће је да ће Серхио Рамос поново бити у средини терена. Играчи сура морају да буду као један. Близу смо новог финала, учинићемо све да победимо, желимо да испишемо нову страницу историје и постанемо први тим који ће одбранити трофеј", изјавио је Анчелоти на конференцији за медије.

Финале је сан за Колумбијца Хамеса Родригеса.

"Играли су добро у првом мечу, али ће ово бити одличан тест за нас. Мој сан је да играм у финалу Лиге шампиона. Морамо да будемо фокусирани и покушамо да погодимо када нам се укажу прилике. Имамо играче који могу да постижу голове, само треба да будемо стрпљиви. Потребна нам је помоћ навијача, они ће бити наш 12. играч", поручио је Родригес.

Андреа Пирло два пута је дизао ’ушати’ пехар, али жели нову титулу са ’Старом дамом’.

"Свесни смо да смо довољно снажни и имамо искуства и квалитета да опет освојимо трофеј. Верујем да можемо да остваримо наш циљ, иако нам предстоји друго полувреме двомеча. Сањам да освојим Лигу шампиона са Јувентусом, а посебно би било ако бих то урадио у Берлину, где сам са Италијом постао првак света", рекао Пирло.

Реванш утакмица полуфинала Лиге шампиона између Реала и Јувентуса игра се од 20.45. У првом мечу, пре седам дана у Торину, Италијани су славили са 2:1.

Коментари / 0

Оставите коментар