ЛШ, најава: Ко ће Барси на мегдан - Реал или Јуве?!

Шампион или изазивач, Роналдо или Пирло, Реал или Јувентус, ко ће у Берлин? Одговор стиже у среду увече на Сантјаго Бернабеу, а надају се и једни и други, Реалу је довољно и 1:0, „стара дама” верује да може да се одбрани.

Фудбал 13.05.2015 | 13:40
ЛШ, најава: Ко ће Барси на мегдан - Реал или Јуве?!

Тренер Реала Карло Анћелоти има само једну дилему, да ли да опорављеног Карима Банзему убаци на терен од првог минута.

„Бензема је 100 одсто спреман. Може да игра од почетка или уђе касније. Није играо месец дана и то је моја једина недоумица у овом тренутку. Могуће је да ће Серхио Рамос поново бити у средини терена. Играчи сура морају да буду као један. Близу смо новог финала, учинићемо све да победимо, желимо да испишемо нову страницу историје и постанемо први тим који ће одбранити трофеј", изјавио је Анћелоти на конференцији за медије.

Финале је сан за Колумбијаца Џејмса Родригеза.

„Играли су добро у првом мечу, али у среду ће бити одличан тест за нас. Мој сан је да играм у финалу Лиге шампиона. Морамо да будемо фокусирани и покушамо да погодима када нам се укажу прилике. Имамо играче који могу да постижу голове, само треба да будемо стрпливи. Потребна нам је помоћ навијача, они ће бити наш 12. играч", поручио је Родригез.

Финале је сан и за Јувентусовог ветерана Андреу Пирла, двоструког освајача Лиге шампиона у дресу Милана.

„Свесни смо да смо довољно снажни и имамо искуства и квалитета да опет освојимо трофеј. Верујем да можемо да остваримо наш циљ, иако нам предстоји друго полувреме двомеча. Сањам да освојим Лигу шампиона са Јувентусом, а посебно би било ако бих то урадио у Берлину, где сам са Италијом постао првак света", рекао Пирло.

Реванш утакмица полуфинала Лиге шампиона између Реала и Јувентуса игра се у среду од 20.45. У првом мечу, пре седам дана у Торину, Италијани су славили са 2:1.

Коментари / 0

Оставите коментар