Партизан жели и Ломића и Шћеповића!

"Спорт" тврди да црно-бели разговарају са двојицом својих некадашњих играча.

Фудбал 13.05.2015 | 19:20
Партизан жели и Ломића и Шћеповића!

Тренер Зоран Милинковић апелује да се прича о појачањима за идућу сезону остави за период након освајања титуле, али "плус осам" у односу на Црвену звезду - са још само девет бодова у оптицају - добрим делом су померили фокус јавности на прелазни рок и формирање јаког тима, који би пробао да уради нешто више у квалификацијама за Лигу шампиона 2015/16.

Након што је МОНДО "бацио бомбу" откривши три звучна имена са списка потенцијалних појачања (Гојко Качар, Миралем Сулејмани, Милош Јојић), дневни лист "Спорт" објавио је да Партизан преговара са двојицом својих бивших првотимаца, чији трансфери "на прву лопту" делују реалније него било кога из поменутог трија.

То су нападач Олимпијакоса позајмљен Тереку Марко Шћеповић (24) и леви бек руске Мордовије Марко Ломић (31), који имају важеће уговоре, али нису у првом плану у актуелним клубовима, где црно-бели виде шансу да се појачају, можда и путем позајмице.

Зна се да је шпиц напада "горући" проблем од јануарских одлазака Лазовића и Шкулетића, док се на левој страни намеће потреба проналажења замене за Владимира Волкова, који се после четири године у Партизану спрема за нову инострану авантуру.

"Спорт" тврди да је буџет за летњи прелазни рок 500.000 евра и да би део тог новца могао да оде нападачу Младости из Лучана, Езеу Фрајдеју, мада је његова цена тренутно изван оквира оног што су црно-бели спремни да понуде.

Ово лето у Хумској 1 могло би да буде знатно "врелије" од претходних...

Коментари / 0

Оставите коментар