Пантовић: Играће Звезда у Европи!

Вршилац дужности генералног секретара Црвене звезде Стефан Пантовић рекао је за 'Вечерње Новости' да очекује да ће црвено-бели такмичити у Европи.

Фудбал 13.05.2015 | 15:20
Пантовић: Играће Звезда у Европи!

Најтрофејнији српски клуб кажњен је прошле године суспрензијом из европских такмичења, због неизмирених финансијских обавезама према клубовима и бившим играчима.

"Очекујем да ће Звезда играти у Европи. Седница Комисије за лиценцирање је заказана 25. маја, цео процес иде у добром правцу", истакао је Пантовић у разговору за 'Вечерње Новости'.

Ген. сек тима са Маракане додао је и да је Звезда измирила 95 одсто дуговања, као и да је императив био да се обезбеди стабило функционисање клуба како се не би поново дошло у ситуацију у будућности.

"Измирен је огроман део обавеза. Главни акценат је био на решавању старих вишегодишњих дугова као и на плаћању нашим клубовима, са којима смо, искрено говорећи запустили односе јер смо неплаћањем и њих повукли уназад. Звездину лиценцу су по добру осетили и други наши клубови. Измирили смо 95 одсто старих дуговања, императив је да се обезбеди стабилно функционисање да не би дошли поново у сличну ситуацију", закључио је Пантовић.

Звезда три кола пре краја Јелен Суперлиге заостаје осам бодова за лидером Партизаном, па би наредне сезоне требало да се нађе у квалификацијама за Лигу Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар