Лалат: Циљ ми је да останемо на 2. мјесту!

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић изјавио је да је циљ његове екипе да задржи друго место на табели и да заврши сезону са три победе у три преостала кола.

Фудбал 13.05.2015 | 08:20
Лалат: Циљ ми је да останемо на 2. мјесту!

Фудбалери Црвене звезде у среду од 18 часова на свом стадиону играју против Радничког из Крагујевца утакмицу 28. кола Суперлиге Србије.

Звезда је друга на табели, са четири бода више од Чукаричког, док је Раднички из Крагујевца већ испао из лиге.

"Унапред добијене утакмице су најтеже.Раднички је математички испао из лиге али имаће мотив и долазе да се надигравају. Не заслужују овакав пласман и да их је тренер Нешко Миловановић преузео на почетку сезоне, не би били у овој позицији. Желим им да се догодине врате у Суперлигу јер Крагујевац заслужује прволигаша", рекао је Лалатовић.

Тренер Звезде навео је да његова екипа улази у утакмицу после напорне недеље и пораза од Чукаричког (0:2), којим се, практично, опростила од титуле првака.

"Чекају нас још три утакмице до краја. Желимо да задржимо друго место и сезону завршимо са три победе. Друго место је реалност. Желим да победимо Раднички и освојимо три бода", рекао је он.

Лалатовић је навео да за сутрашњу утакмицу неће моћи да рачуна на повређеног Луку Јовића, као и на Милоша Босанчића који је имао температуру. Он је најавио да ће пружити прилику играчима који ове сезоне нису добијали већу минутажу.

Упитан да ли ће играти са два нападача, Лалатовић је одговорио:

"И да хоћу, не могу. Немам ту опцију".

Фудбалер Црвене звезде Михајло Ристић рекао је да очекује тешку утакмицу али да његова екипа "мора да се издигне из ове ситуације" и да је победа императив, како би Звезда задржала друго место.

Он је додао да ће због операције крајника пропустити Светско првенство за екипе до 20 година на Новом Зеланду.

Коментари / 0

Оставите коментар