Чука - Звезда, реакције

Тренер Чукаричког Владан Милојевић рекао је да су његови фудбалери искористили то што је Звезда морала да јури резултат у другом полувремену. Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да је Чукарички био бољи и заслужено славио у дербију Суперлиге.

Фудбал 11.05.2015 | 12:00
Чука - Звезда, реакције

Чукарички је победио Звезду са 2:0 и тако другопласираним црвено-белима пришао на четири бода.

"Код 0:0 примити гол у другом минуту надокнаде полувремена... У друго полувреме смо ушли са предношћу, противник је морао да јури и да се отвори и ми смо то искористили", рекао је Милојевић после утакмице на Бановом брду.

Милојевић је похвалио тренера црвено-белих Ненада Лалатовића, због тога што пружа шансу младим играчима, пониклим у омладинској школи Звезде.

"Честитао бих играчима Звезде, зна се ко је и шта Звезда. Ово је била напорна година. Звезда има плејаду младих играча, можда је требало и раније да се лансирају, штета је. Ово је Лалатовићева храбра одлука", казао је Милојевић.

Он је истакао да утакмице против Звезде и Партизана увек додатно мотивишу играче.

"То су екипе које воле да играју нападачки фудбал и много нам је лакше јер имамо пуно простора. Играти против Звезде, која је гигант, светски и европски првак, то нико не може да јој узме... Свако уђе у кризу, али то прође", рекао је Милојевић.

Према његовим речима, клупски циљ је остварен, с обзиром на то да је Чукарички осигурао треће место на табели.

"Званично смо трећи, што нам је и био циљ. Честитам својим играчима на доброј игри, великом труду, дисциплини. Није тако лако победити Црвену звезду", рекао је Милојевић.

Чукарички ће у наредном колу гостовати Јагодини у среду.

Лалатовић је призано да је ривал био бољи током 90 минута и да је заслужено остварио победу.

""То је што је, идемо даље.Покушачемо све да победимо у преосталим утакмицама и останемо на другој позицији јер мислим да је то реалан домет тренутно. У првих 45 минута смо одиграли добро, имали две одличне шансе, али смо правили доста индивидуалних грешака, из којих смо и примили голове. Стојковић је то искористио, добро је убацио први пут лопту, а други пут смо опет погрешили и сами себи загорчали живот. Чукарицки је био бољи", рекао је Лалатовић после меча.

Његов колега на клупи Чукаричког Владан Милојевић похвалио је своје фудбалере због приказане игре и оствареног резултата.

"Одиграли смо добру утакмицу. Хтели смо да одмеримо снаге против јаког противника. Био је ово прави меч, добар фудбал и показало се да полако сазревамо као екипа. Звезда није искористила своје шансе, ми јесмо. Похвалио бих дисциплину у мом тиму, обезбедили смо математички треће место што нам је и био циљ", рекао је Милојевић и додао да не размишла о финалу Купа против Партизана, који се игра 20. маја на стадиону Црвене звезде.

Коментари / 0

Оставите коментар