Нови Пазар: ФСС, срам те било!

ФК Нови Пазар издао је саопштење у коме се осуђује Дисциплинска комисија ФСС, због казни изречених поводом инцидената уочи 147. вечитог дербија.

Фудбал 11.05.2015 | 15:00
Нови Пазар: ФСС, срам те било!

Црвена звезда је као организатор утакмице кажњена са једним мечом играња пред празним трибинама, што је већ одрадила против Рада, док ће Партизан, за разлику од црвено-–белих који су прошли без новчане казне, морати да плати 500.000 динара због неспортског понашање навијача.

"Нови Пазар кажњен је због једне петарде са три утакмице играња пред празним трибинама и новчано са миллион динара. Питамо се, коју казну бисмо добили да се и десети део инцидента са стадиона Рајко Митић десио у Новом Пазару? Тадашњи тренер Партизана кажњен је са три утакмице и 300.000 динара као појединац, док је за Дисциплинску комисију сасвим довољно да Црвена звезда буде кажњена само са једном утакмицом пред празним трибинама", наводи се у саопштењу Новог Пазара.

Утакмица 24. кола Суперлиге измедју Црвене звезде и Партизана пре две недеље каснила је 45 минута због сукоба навијача са полицијом.

"Ружне слике са вечитог дербија обишле су свет и нанеле Србији непроцењиву штету, али изгледа да чланови Дисциплинске комисије раде ван свих правила, штитећи своје позиције. Позивамо све чланове Дисциплинске комисије ФСС да хитно поднесу оставке како би донекле сачували образ нашег фудбала, пошто су свој већ изгубили", поручили су из Новог Пазара.

Коментари / 0

Оставите коментар