Ристић из Звезде у ХСВ за милион и по?!

Ни Слободан Рајковић, ни Лука Јовић, ни Михаило Ристић, први ће у иностранство из редова црвено-белих талентовани задњи везни. Марко Грујић, један од најмлађих и најперспективнијих фудбалера Црвене звезде, на мети је Хамбурга који је спреман да плати око 1,5 милиона евра за младог аса.

Фудбал 11.05.2015 | 22:20
Ристић из Звезде у ХСВ за милион и по?!

Грујић је играч о коме се већ доста прича, али праву прилику је добио тек пред крај првенства када је постало јасно да црвено-бели имају мале шансе да се домогну титуле. Међутим, Немци су у њему препознали квалитет још раније и нису одустали у својој намери да га ангажују а сада су веома близу тога.

Хамбург је спреман да понуди Звезди поменутих милион и по евра за права на младог играча, али и да понуди варијанту по којој ће остати у Србији бар још годину, а и дуже. Такође, наш клуб би за сваки меч који Грујић одигра добијао одређену накнаду, као што то тренутно Војводина добија за младог голмана Милинковић-Савића од Јунајтеда.

Најреалнија би била цифра од око 10.000 евра што практично значи да црвено-бели могу да приходују још бар 300.000 евра уколико Грујић буде играо у форми у којој се то од њега очекује.

Због ситуације у којој је клуб то би могла да буде прихватљива варијанта поготово јер постоји простор да се обештећење подигне ближе цифри од два милиона евра. Оно што је сада битно је одлука самог играча.

Грујић је зимус имао понуде Роме и Удинезеа, додуше за слабије обештећење, али их је одбио уз образложење да не жели да мења средину док се потпуно не афирмише у Звезди. Због тога би и сада могло да се догоди да одбије понуду Немаца. Ипак, ако се два клуба договоре, није за очекивати да се нешто битно промени.

Коментари / 0

Оставите коментар