ПЛ: Сити испратио Полицајце са ''шест лаких комада''!

Фудбалери Манчестер Ситија прегазили су Квинс Парк Ренџерс са 6:0 у недељној утакмици 36. кола енглеске Премијер лиге.

Фудбал 10.05.2015 | 17:20
ПЛ: Сити испратио Полицајце са ''шест лаких комада''!

Сити је одиграо сјајан меч на свом стадио – Серхио Агуеро постигао је хет-трик и вероватно обезбедио награду за најбољег стрелца ПЛ, а мрежу је погодио и Александар Коларов.

Овим тријумфом ’Грађани’ су побегли на три бода трећепласираном Арсеналу који има две утакмице мање, док је Квинс Парк остао последњи и следеће сезоне ће играт у Чемпионшипу.

Сити је победом скоро сигурно обезбедио директан пласман у Лигу шампиона наредне сезоне, а голеада је почела већ у четвртом минуту када се Агуеро пробио и савладао голмана Грина.

Нешто више после пола сата меча било је 2:0, пошто је слободан ударац феноменално извео Александар Коларов, постигавши трећи гол у првенству.

Агуеро је наставио серију почетком другог полувремена, постигавши тако 24. гол у ПЛ – то му је први пут пошло за ногом у каријери, а постао је и први играч Ситија који је дао 24 и више голова. До краја меча комплетирао је хет-трик, а у листу стрелаца уписали су се још Џејмс Милнер и Давид Силва.

Агуеро два кола пре краја првенства води са 25 постигнутих голова, други је Хари Кејн са 20, док је трећи Коста са једним мање.

Коментари / 0

Оставите коментар