Поповић: Биће Партизан спреман за ЛШ!

Председник црно-белих Зоран Поповић поручио је да ће управа клуба на чијем је челу задржати на крају сезоне костур екипе и уз два појачања спремно дочекати квалификације за Лиге шампиона.

Фудбал 11.05.2015 | 12:40
Поповић: Биће Партизан спреман за ЛШ!

Партизан је одрадио одличан посао против Спартака (1:0) у 27. колу Суперлиге и три утакмице пре краја првенства практично осигурао шампионску титулу.

Црно-бели, међутим, ту неће стати.

"Начин на који је екипа дошла до победе против Суботичана најбољи је доказ квалитета и победничког менталитета овог тима. Најбољи смо у Србији, али са повратком титуле у Хумску се не завршавају наше амбиције, напротив. Наш велики циљ је пласман у Лигу шампиона и учинићемо све да га остваримо и обрадујемо навијаче", рекао је председник Партизана Зоран Поповић Тањугу.

Партизан је два пута учествовао у Лиги шампиона, а трећи пласман би осим великог задовољства и бар три фудбалска спектакла у Хумској донео загарантованих скоро 15 милиона евра од УЕФА.

"Лига шампиона је за клуб, али и за мене као председника велики изазов. Задржаћемо костур овог тима, ангажоваћемо и два озбиљна појачања да спремни уђемо у квалификације. Наравно, у фудбалу није могуће ништа гарантовати, али сигуран сам да ћемо учинити све да Партизан поново буде део елитног европског друштва".

Ипак, пре похода на Европу, Партизану преостаје да приведе посао крају у првенству, али и финале Купа Србије против Чукаричког.

"Зашто да кријемо, хоћемо и дуплу круну, прву после четири године. Ривал у финалу је Чукарички, можда и најтежи могући, али имам пуно поверење у тим и стручни штаб са тренером Зораном Милинковићем", закључио је Поповић.

Коментари / 0

Оставите коментар