ПЛ БиХ: Данас је велики семберски дерби

У посљедњој утакмици 26. кола Премијер лиге Босне и Херцеговине, која се игра у недјељу (17 х) састаће се Младост из Велике Обарске и бијељински Радник.

Фудбал 10.05.2015 | 12:00
ПЛ БиХ: Данас је велики семберски дерби

Претпосљедња Младост са 21 бодом се грчевито бори за опстанак и уколико не успије да савлада семберског ривала Радник, моћи ће лагано да "пакује кофере" у Прву лигу Републике Српске.

Тренер екипе из Велике Обарске Славољуб Бубања у изјави за "Глас Српске" је нагласио да ће меч са Радником бити најтежа утакмица која може да одлучи о коначној судбини Младости.

"Биће ово прави испит зрелости моје екипе. Евентуалним тријумфом дошли бисмо на корак до опстанка, а сваким другим резултатом смо практично отписани. Претходних дана у разговору са играчима сам потенцирао да у овом сусрету могу играти само они који ће пружити више од максимума. Сви су свјесни важности овог меча и очекујем побједу", изјавио је Бубања.

У табору Бијељинаца је много мирније јер имају пет бодова предности испред локалног ривала и на добром су путу да и наредне сезоне наступају у босанскохерцеговачкој елити.

БИвши фудбалер Борца из Бањалуке Младен Жижовић, који је овог прољећа појачао екипу Славка Петровића очекује тешку утакмицу против Младости.

"Можда ће бити теже него на сусретима с Борцем у Бањалуци или Сарајеву са Жељезничарем. Велики је улог и зато морамо бити максимално концентрисани да испунимо циљ, а то је побједа", рекао је везни играч бијељинског тима.

Коментари / 0

Оставите коментар