Звездина летња реконструкција креће од Паркера!

Црвено-беле чека реконструкција играчког кадра овог лета и већ је сигурно да ће „Маракану“ напустити Џошуа Паркер.

Фудбал 09.05.2015 | 17:00
Звездина летња реконструкција креће од Паркера!

Репрезентативац Антигве и Барбуде зимус је стигао из словеначких Домжала и требало је да појача напад. Међутим, показало се да као странац не прави довољну разлику на терену и у клубу су одлучили да већ овог лета пронађу начин за споразумни растанак.

С обзиром на то да за њега неће захтевати обештећење, или ће се тражити само оно што је исплаћено Словенцима (око 80.000 евра), вероватно је да ће Паркер пронаћи нови клуб врло брзо и да ће споразумно раскинути уговор са црвено-белима.

Већ сада постоје информације да има неколико заинтересованих клубова, али извесно је да ће и уколико то интересовање не прерасте у нешто конкретно Звезда потражити и вероватно наћи начин да се растане са Паркером. Рођени Енглез је у клуб стигао са ореолом доброг, али прилично проблематичног играча и сасвим га оправдао.

На терену је показао завидну дозу себичлука пре свега у дуелу са Војводином када је практично украо гол Катаију. Било је још неколико сличних ситуација, али суштина је да ни код саиграча није изградио поверење.

Кап која је вероватно прелила чашу било је његово непојављивање на тренингу пред меч са Вождовцем. Тада је тражио да оде у Лондон пошто му је умрла бака, а када је добио одговор да то може да учини после меча са Вождовцем, једноставно није дошао на тренинг.

Тада је већ свима у клубу било јасно да и поред солидних играчких квалитета не могу да се ослоне на овог нападача и донели су одлуку да ће предстојећи прелазни рок бити права прилика да окончају међусобну сарадњу и потраже друго решење.

Због недоласка на тренинг уочи меча са Вождовцем, Паркер би требало да буде кажњен са 3.000 евра. Његов предмет је предат дисциплинској комисији клуба која би требало да одреди тачан износ казне, а треба очекивати да она буде максимална, односно да ће Џошуа Паркер остати без поменуте суме новца.

Коментари / 0

Оставите коментар