Нове жестоке оптужбе из Славије на рачун Сарајева!

"Бордо" тим оптужен од фудбалера Славије да су желели да наместе утакмицу одиграну 3. маја у Источном Сарајеву.

Фудбал 08.05.2015 | 15:00
Нове жестоке оптужбе из Славије на рачун Сарајева!

На помолу је велики скандал у Премијер лиги Босне и Херцеговине!

Фудбалерима Славије из Источног Сарајева нуђен је новац за пораз у утакмици против Сарајева, открило је неколико именованих и неименованих фудбалера овог клуба.

Њих су пре меча контактирале непознате особе.

"Човек који ме је позвао није се представио. Питао ме је да ли постоји могућност да попричам с њим о намештању утакмице. Мој одговор је био не. Уследило је питање да ли је неко од саиграча спреман да разговара о томе. Поново је одговор био не, после чега сам прекинуо разговор", рекао је за Дневни аваз Ранко Торбица, фудбалер Славије.

Славија је на крају, ипак, изгбила утакмицу са 2:3. Сарајево је победоносни гол постигло у трећем минуту судијске надокнаде.

"Тренер Драган Радовић нам је рекао да су му поједини играчи пренели да су добили неморалне понуде. Одржали смо састанак са играчима и јасно им дали до знања да ће бити кажњен свако код кога се примети незалагање на терену. Према приказаној игри, могу потврдити да су одиграли часно и поштено", рекао је председник Славије Здравко Шавија.

Први човек Славије жали се на суђење.
"Сви који су били на стадиону видели су једну класичну отимачину какву ми нисмо видели у задњих 20 година. Заједничким снагама судијска тројка, потпомогнута управом Сарајева, гледала је како ће отети бодове. Да смо играли још три дана судије нам не би дозволиле да победимо. Сарајеву честитам на победи, али није све у новцу, има ту и фер-плаја, спортског мотива", додао је Шавија.

Према непотврђеним информацијама фудбалерима Славије нуђено је по 1.000 евра да "попусте" пред тимом са Кошева.

Сарајево је после 25. кола на првом месту Премијер лиге са бодом више од Широког Бријега и Жељезничара и два од Зрињског.

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Небулозе

08.05.2015 13:34

У тексту писе "непознате особе", нудјено по 1000 Евра, итд... Да је било постења одмах би то на поцетку утакмице пријавили а не након. Зато, мислим да ово не пије воде... Код нас људи постени увијек послије, никад прије..

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

08.05.2015 13:46

Ал га сад серете то је немогуце,сто прије не рекосте ниста?Сарајево је боље од вас и од свих у лиги и бице првак свидјело се то нама или не али људи доста је,стварно је доста јер да је то био Борац нико неби ни рјец рекао,овако све сто алудира на БиХ доцекујете на ноз.Срамоота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шампион

08.05.2015 16:46

Па ако су одиграли цасно и постено онда су и изгубили цасно и постено на терену на којем је било боље играти у цизмама него у копацкама.