Мадрид: Ана испала од Суарес-Наваро!

Ана Ивановић елиминисана је у осмини финала WТА турнира у Мадриду.

Тенис 06.05.2015 | 21:20
Мадрид: Ана испала од Суарес-Наваро!

Српска тенисерка је одиграла солидно, али је боља од ње у три сета била Карла Суарес-Наваро са 7:5, 1:6, 6:4.

Ивановићева је сувише лако губила сервис, али је успела да се врати у игру иако је ривалка сервирала за меч на 5:3. Међутим, није имала снаге за преокрет после два сата борбе.

Суарес-Наваро ће у четвртфиналу играти против прве носитељке Серене Вилијамс, која је после трочасовног маратона савладала Викторију Азаренку.

Ивановићева је од старта меча имала проблема са сервисом, ривалка је стигла до брејка већ у трећем гему, Српкиња је узвратла за 3:3, потом су обе тенисерке још по једном губиле свој сервис, да би Шпањолка преломила сет трећом брејком у 11. гему.

У другом сету Ивановићева је дошла до свог ритма, пронашла је решење за сервис не дозволивши овај пут ривалки ниједну шансу за брејк, док је с друге стране користила простор који је добијала од Суарес-Наваро те са два брејка ексресно стигала до изједначења у сетовима.

Трећи сет био је пресликани први, уз још лошији сервис обе тенисерке, опет је Ивановићева пра губила свој, али ју је Шпањолка "пратила" па је виђено пет брејк гемова у низу.

Суарес-Наваро је коначно у седмом одбранила свој сервис и повела 5:2, па је изгледало да је решила меч. Међутим, Ивановићева се није предала, успева да узврати још једним рибрејком и долази до шансе за изједначење, али опет не успева да врати сервис на ниво из другог сета, те Шпањолка односи победу после више од два сата борбе.

Коментари / 0

Оставите коментар