Видео - Серија А: Торино изгледа неће у Европу!

Фудбалери Емполија изненадили су Торину са 1:0 у гостима у заосталом мечу Серије А.

Фудбал 06.05.2015 | 20:40
Видео - Серија А: Торино изгледа неће у Европу!

Емполи је надиграо "бикове" захваљујући аутоголу домаћег голмана Данијелеа Паделија, који је траљаво реаговао на повратну лопту свог играча.

Торино је поражен после седам мечева у свим такмичењима, па је пропустио шансу да се изједначи са шестопласираном Сампдоријом на месту које води у Лигу Европе. С друге стране, Емполи је другом узастопном победом запечатио свој опстанак у Калчу.

Моменат одлуке догодило већ у трећем минуту утакмице, када је Морети вратио са леве стране лопту до Паделија, овај покушао да је одмах пребаци на десну, али је промашио лопту, она је прешла преко његове десне ноге и откотрљала се у мрежу док је очајни Падели то посматрао немоћан на коленима.

Обе екипе имале су неколико гол шанси у веома отвореном мечу, гости су одмах после вођства погодили и стативу, док је Луиђи Сепе зауставио најбоље покушаје домаћина преко Фабија Кваљареле и Омара ел Кадурија.

Торино у следећем колу гостује Ђенои, директном конкуренту у борби за место у Европи, док растерећени Емполи дочекује још једног њиховог ривала, петопласирану Фиорентину.

Коментари / 0

Оставите коментар